Ahoj, dnes som pri cisteni usi zistila, ze mi z jedneho ucha ide krv. Vatova tycinka bola doruzova sfarbena a ked som si presla s tycinkou po celom uchu z vonku, tak tam bolo vidiet, ze mam cele ucho od krvi. Pred troma mesiacmi som mala silny zapal dutin a hemofila. Museli mi prebijat nos, a pred dvoma tyznami som zase citila tu dutinu, tak som sa nejako samoliecila a pomohlo. Odvtedy ale citim v tej dutine take akokeby tahanie, moze to s tym uchom suvisiet? Normale ma boli cela polovica hlavy, oko a trochu mi taha aj to ucho. Rano idem na orl ale dovtedy sa asi zblaznim od strachu, ci nemam nieco na mozgu. Dakujem za kazdy komentar.
Teraz ma to ucho neboli, len ma trochu taha. Mne sa zdalo uz minuly tyzden pri cisteni usi, ze je tycinka ruzova, tak som to pripisovala nejakej vyrazke, ale teraz som sa fakt vystrasila. A spomenula som si, ze som sa v piatok rano zobudila s boĺestou ucha, ale ta rychlo presla. Ale dakujem za koment.
No, tak toto sme absolvovali so staršou minulý mesiac....najprv silné prechladnutie, nejaký zápal priedušiek, zelené sople...nedoliečené, o týždeň na to krv z ucha, nazad k mudr. a že bubienok v poriadku ale celý zvukovod zachrastavený, krvácajúci. ???? Dala jej Otobacid, aby jej rozpustilo zaschnutú krv, bolelo to ešte pár dní a brala tie kvapky.
@luciaxy Ak by si mala nieco na mozgu, tak sa to prejavuje uplne inak, nez ruzovou tycinkou, ver mi. Krvacanie z ucha je nebezpecne po uraze, ale vtedy krv normalne tecie. Tebe sa pravdepodobne "len" vratil zapal. Nabuduce sa radsej neliec sama, pretoze zanedbana infekcia v uchu moze mat za nasledok aj hluchotu. Ked ta boli ucho, oko aj hlava, tak mas podla mna chyteny trojklanny nerv, dostanes antibiotika a bude vybavene.
...mne sa to stalo pri zapale stredneho ucha,že mi isla z ucha krv ale ma aj z noci na rano ucho rozbolelo a hucalo mi v nom
ježiši baby...dnes rano som sa zobudila a že čo mi to vyteká z ucha? mali ste vidieť to zrýchlenie tepu mojho srdca ked som zistila, že je to krv....mna ale ucho nebolí..len mam pocit, že je trošička zalahnuté...no koniec...STRACH a obava...tiež ma napadlo, že nemám niečo na mozgu ☹
Baby a preco by ste mali mat nieco s mozgom?To nechapem
Ja citim iba zvlastny pocit v uchu neboli a ked si do neho strcim vat.tycinku je na jednom kusku od krvi...tiez mam strach ze je to spojeme z mozgom...bolesti v uchu nemam...vie mi prosim niekto poradit co to moze byt?...dakujem srdecne
Ahojte, oživiť túto tému by som chcela. Pravidelne (každé dva mesiace) chodim na ORL preplachovat uši.. Chronicky zápal vraj mám. Na striedanie mi dáva uniflox a infalin duo. Po včerajšom preplachu sa mi spustila z ucha krv, a práve z toho, v ktorom problém nemám 😒 mohli mi niečo poškodiť? Dmes už nerobia. Bolesti nemám.
neblázni,kľudne si mohla mať vyrážku vo zvukovode a si si ju tyčinkou rozšprtla.....alebo zápal str. ucha ,kedy sa za bubienkom hromadí výpotok a ten tlak bubienok trochu prederaví a minidierkou to vyteká von,ale to by ťa ucha poriadne bolelo,ted ato nepredpokladám...dávaj si kvapky do nosa kvôli dutinám....a nie som laik,bola som orl sestra 😉