Dobrý deň,
chcela by som sa spýtať na problém, ktorý pretrváva už niekoľko rokov. Mám 25 rokov a pri pohybe/športe mi neustále tečie z nosa, či už sa jedná o beh, bicyklovanie, korčuľovanie, letnú alebo zimnú turistiku, proste akákoľvek pohybová aktivita, pri ktorej sa trochu zadýcham. Soplím či je zima, či leto, ale vždy len pri športe, počas bežného dňa nie. Dosť mi to znepríjemňuje život, keďže bez športu nedokážem existovať. Alergiu zrejme nemám, chronické ochorenie pravdepodobne tiež nie.
Poraďte prosím, o aký problém môže ísť, poprípade akého odborníka navštíviť. Ďakujem za radu.
Pises, ze alergiu zrejme nemas...... Hm, toto sa tvari ako alergia
alergia na šport :D :D :D heh
spravit testy na alergie, z dovodu enormného prekrvenia sliznice,ktora nestiha spravovat hlieny.....
navyse tecuce hlieny su cistenie tela takisto
kup si v lekarni ACC LONG alebo este lepsie solmucol 600mg je to troska dahsie,z usa super lacna zalezitost:
uzivaj 600 rano 600 obed 600 vecer:
@wewaaaaa aj ja to takto mam a je to hrozne otravne,vsade smrkat a nosit vreckovku. Vnutri mam suchu sliznicu nosa a pri zmene teplot mi hned tecie z nosa. Pochodila som alergologa,orl a nic nenasli. Ziadne alergie,len na mna pozerali ako na debila. Ja som k orl isla s tym,ze mi vadi sucha sliznica a ked sportujem mi tecie z nosa. Tak sa len smial,ze si mam zabehat aj vnutri....touto poznamkou ma odradil a dalej som nepatrala po probleme. Jedine,co robil pchal do mna antibiotika. Alergologicka mi dala lieky na alergiu,aj ked ziadnu nezistila. Ale nic z toho nepomohlo
@wewaaaaa to aj mne a nejak som necitila potrebu ist za odborníkom.. vezmem vreckovku a vybavene
ja taktiez pri prechode z miestnosti z rozlicnou teplotou, po horúcej polievke/caji
Kolegyna ma to iste nedalo jej pokoj, výsledok je vazomotoricka nadcha, riesenie v podstate ten kapesnik... ak sa nechces pchat liekmi..diagnostikoval ju alergolog