Ťažšie dýchanie

Včera o 13:17

Dobrý deň prajem idem si ku vám po radu chcem sa opýtať možno mesiac to už trvá ťažšie dýchanie ako keby som nemal dostatočný nádych neviem sa zhlboka nadýchnuť počas pohybu sa mi to nedeje ale keď idem napríklad v aute keď sedím alebo doma alebo keď ležím ďakujem

adrianap83
Včera o 15:16

Chod k Dr, to môže byť astma, alergia, chrbtica, srdce, aj rakovina (čerstvá skúsenosť z okolia) tu ti nikto testy neurobi.

autor
Včera o 16:16

Astmu nemám alergiu tiež nie lebo som dávnejšie bol na alergo chrbticu mám stuhnutu krčnú a hrudnú a kardio som bol pred mesiacom na kontroli a nič sa nenašlo. A rakovina by prebiehala tak že by som mal stále sťažené dýchanie či?

adrianap83
Včera o 16:34

No nebudem tu vypisovať, ale u môjho známeho bol taky druhotny príznak, keďže všetky ostatné veci ôk, pripisovali chrbtici. Až neskôr, keď prišli na ňu, povedali ze to z toho bolo....
Ale u vás to tak nemusí byť, len sa nedajte odbiť a choďte na ďalšie vyšetrenia. Držím palce.

stanulienkat
Včera o 16:37

@adrianap83 ma stuhnutu chrbticu. Nema rakovinu, ani ine vazne ochorenie, nemusi chodit po doktoroch ako na klavir. Naco pises take veci? Toto je podla mna nas stary znamy. Tieto priznaky su bud chrbtica, alebo psychika.

autor
Včera o 16:48

Som si istý že nemám žiadnu rakovinu ani nič len má zaujímalo čo to u vás bolo a keď chrbtica s ktorou mám dosť problémy meriam 207 a lopatky krcna stuhnuta mal som aj fyzioterapeuta v Bratislave ale presťahoval som sa odtiaľ čo je na tento štýl chrbtice dobre chiroptsktik alebo masaz či bankovanie ? Psychika isto nie som kľudný človek čo ho len tak daco nerozhodí čiže len som chcel nájsť radu lebo mesiac toto mi to ide už hore krkom

adrianap83
Včera o 16:52

@stanulienkat píšem také v4ci, lebo sme to prave riešili. Co tu mam správy od Dr fotiť? Aby sa tu do mňa nikto neobúval? Pýtal sa, píšem. To, že on nevie ísť na riadne vyšetrenia a ak ma chronické problémy s chrbticou mal by aj na fyzioterapie - za to ja nemôžem. A tu na MK mu nikto nepovie co mu je!!!! Aj keby som Dr. House. To musí zistiť na reálnych vyšetreniach, nie tu vypisovať.

katuskamala1
Včera o 16:59

I ja to tak mam a datujem a teda i pripisujem to nasledkom corony.

vakatko
Včera o 17:51

Skús magnézium, ak to pomôže, tak môžeš mať prekyslený organizmus a mal by si zmeniť stravovanie.

autor
Včera o 17:55

@vakatko Magnezko užívam dlhodobo lebo mám namáhavú prácu takze na kŕče a tak podobne

vakatko
Včera o 18:00

Skús zmeniť stravu, môže pomôcť protizápalová strava, pozri na nete.
https://www.kompava.sk/acidoza-prekyslenie-orga...