Ťažoba na bruchu

22. apr 2022

Ahojte. V prvom rade chcem napisat ze ano, ak to neprejde do stredy, v stredu chcem ist ku svojej doktorke, len sa chcem informovat ci tu niektora z vas nemala podobny problem. Uz asi tyzden ma z nicoho nic zacalo boliet brucho, mala som aj menzes. Posledne 3 dni citim na bruchu tazobu, plnost cely den sa citim akoby som mala na bruchu nieco zavesene pre tu plnost a tazobu. Pocitujem aj bolest mierne podbruskom, obcas aj smerom ku krizom. Vvera mi bolo lepsie, dnes opat rovnako. Myslim, ze celkovo mam problemy s travenim, ale teraz neviem ci to moze mat s tym suvis? Mozu to byt zastavene vetry? Avsak vetry dnes mam, a praveze aj dost. Tak neviem uz. Kupila som si aj Biopron, dnes som zacala uzivat. Mali ste niektora nieco podobne?

unicornlady
22. apr 2022

U nás nedávno črevná chrípka bola. Takže plnosť som mala až kým som to vlastne nevygrcala (dva dni dokonca). Ale to asi vieš rozoznať rozdiel.
Inak probiotiká, palina čaj.

autor
22. apr 2022

@unicornlady dakujem za reakciu, ja vsak tu plnost a tazobu citim skor nizsie na celom bruchu, toto crevna chripka nebude... uvidim po tom Bioprone ci sa polepsi

zuzana2299
22. apr 2022

A kedy si mala naposledy stolicu?

autor
22. apr 2022

@zuzana2299 dnes, dokonca 3x 😀😀😀😀