Ahojte. V prvom rade chcem napisat ze ano, ak to neprejde do stredy, v stredu chcem ist ku svojej doktorke, len sa chcem informovat ci tu niektora z vas nemala podobny problem. Uz asi tyzden ma z nicoho nic zacalo boliet brucho, mala som aj menzes. Posledne 3 dni citim na bruchu tazobu, plnost cely den sa citim akoby som mala na bruchu nieco zavesene pre tu plnost a tazobu. Pocitujem aj bolest mierne podbruskom, obcas aj smerom ku krizom. Vvera mi bolo lepsie, dnes opat rovnako. Myslim, ze celkovo mam problemy s travenim, ale teraz neviem ci to moze mat s tym suvis? Mozu to byt zastavene vetry? Avsak vetry dnes mam, a praveze aj dost. Tak neviem uz. Kupila som si aj Biopron, dnes som zacala uzivat. Mali ste niektora nieco podobne?
@unicornlady dakujem za reakciu, ja vsak tu plnost a tazobu citim skor nizsie na celom bruchu, toto crevna chripka nebude... uvidim po tom Bioprone ci sa polepsi
A kedy si mala naposledy stolicu?
@zuzana2299 dnes, dokonca 3x 😀😀😀😀
U nás nedávno črevná chrípka bola. Takže plnosť som mala až kým som to vlastne nevygrcala (dva dni dokonca). Ale to asi vieš rozoznať rozdiel.
Inak probiotiká, palina čaj.