Ťažký žalúdok

9. nov 2024

Ahojte úplná blbosť ale možno niekto pomôžete (preto aj anonymne)
Keď som na nejakej akcii do je tak dva-trikrat do roka kde sa najem (predjedlo, večera) a trochu vypijem (dva-tri poháriky), plus tancovanie tak vždy mám tazobu na žalúdku a pocit na zvracanie..väčšinou mi to pokazí celú noc a odídem skôr domov..ako sa tomuto vyhnúť?je nejaký spôsob?prip nejaké tabletky žeby mi nebolo zle (uvedomujem si že do tabletiek alkohol nie)... ďakujem

hanaxxx
9. nov 2024

Ak by som isla hned po jedle tancovat, tiez by mi bolo na zvracanie. Na rychlejsie pretrovenie mozes skusit napr pankreolan (pre istotu pozri, ci sa moze s alkoholom, ale su to len travacie enzymy, tak asi ano). Resp sa spytaj v lekarni sa hocico ine na travenie, co mozes kombinovat s alkoholom.

pinkgirl
9. nov 2024

Ahoj, mne sa osvedčilo na akciách popri alkohole piť už len minerálku/čistú vodu. A jesť samozrejme s mierou, ak nevládzem, nemám problém nechať jedlo na tanieri.

marianarem
9. nov 2024

Ja by som nepila v takomto pripade alebo len deci vina. Zabavit sa da aj bez pitia a ked ti to aj tak vzdy pokazi noc, tak je podla mna pitie zbytocne.

majamat
10. nov 2024

vezmi si 2 Pancreolany. su to trviace enzymy. pri viacerych codoch jedla tvoj zaludok nemusi stihat travit a teda nestiha produkovat tieto enzymy.

veselo_neveselo
10. nov 2024

To mas z toho pitia. Skus jedenkrat nepit nic a uvidis, ako dobre ti bude 🙂
Mam to tak isto.
No a jest s mierou.