Ahojte, neviete nahodou niekto co by mohlo byt ked pred 2dnami v noci som dostala krce v bruchu a hned na to asi 5 krat som mala hnacku... Na druhy den par krat som mala krce a len 2krat hancku a tiez aj vcera a vecer ked som dostala krce som si dala imodium odvtedy nemam krce ani hnacku ale od dnes rana mi nechuti jest a mam tazko v zaludku nejak nad pupkom a za dve hod. Cca citim v krku nieco a tak som si dala sodu bikarbonu a hned to co som zjedla vyvratila a to skoro nebolo nic kedze som sa snazila mat dietu aby sa mi to este nezhorsilo tak som jedla len suchare a pila vodu alebo caj aj tie suchare mi nechutia jest tie jem nasilu... Neviete co by to mohlo byt?.. Som aj planovala ze dnes pojdem k lekarovy lenze rano mi bolo fajn krce som nemala len tazko mi bolo ... Pokial sa to nezlepsi tak pojdem zajtra k lekarovy....Dakujem za kazdu odpoved 🙂
Ja zasa chorobne jem (pred cca tyzdnom som bola.na hranici ana) krce v podbrusku v zaludku asi dookola brucha a brucho mi vydulo ako pred porodom pritom bezne ho.mam ploche ani.nwm aku tabletku vziat ked.neviem.co presne mi.je bolest ako pri hnacke ale nehnackujem mala som dva dni zapchu ta presla ale bolest.nie