Ťažko sa mi dýcha, zvracala som, mám bolesti

melany_y
29. mar 2023

Ahojte. Nad ránom som sa zobudila že sa mi ťažko dýcha,bola som spotená potom na mňa prišla zimnica. Krútilo má tak som išla na wc a tam to už išlo ako z fontány. Dnes som bola na wc trikrát, zvracala som dosť veľa, celý deň mi je zima, bolia ma ruky ,nohy, a spodok brucha. Môžu byť toto príznaky na koronu? K lekárke neviem ísť som mimo svojho mesta. Ďakujem vám vopred

12katka21
29. mar 2023

@melany_y mozno crevna chripka...

zuzubb007
29. mar 2023

Crevna viroza, bezna vec

melany_y
autor
29. mar 2023

Prosím vás a čo si nato dať? Hlavné na tie bolestí svalov môžem acylpirin?

12katka21
29. mar 2023

@melany_y lezat....to prejde....netrva to dlho 2-3 dni mozno ani to nie. Na tie bolesti paralen kludne podla mna....

janett_332
29. mar 2023

na crevnu virozu asi neexistuje nic take specialne, co by ti hned okamzite pomohlo. musi len vela oddychovat, na ten zaludok maximalne tak cierne uhlie, to mne zakazdym pomohlo, vyskusaj.

melany_y
autor
29. mar 2023

Ďakujem vám pekne za rady

zabka79
29. mar 2023

@melany_y aj covid alebo chripka. Treba pit po lyzickach najlepsie osoleny ryzovy odvar alebo kulisek. Odvar je ucinnejsi. Na teplotu a zimnicu pouzivam.paralen lebo nezatazuje zaludok. Mala som to vela krat a to najhorsie trvalo maximalne 24 hodin.

moonlight1210
29. mar 2023

@melany_y hylak zvykne dobre zaucinkovat na zvracanie. Alebo este smecta na hnacku.

Pit vodu z varenej ryze a struhanej varenej mrkvy. Oboje potom aj po troske jest, ak sa da. Zastavuje to hnacku. A su na to dobre aj cucoriedky (cerstve, ci zavarane, to je jedno).

Na teplotu paralen.

loliki
29. mar 2023

@melany_y Hylak, Smecta, Paralen, diéta, sucháre, banány, ryža, musli. Skoré uzdravenie