Pomoooc.
Uz 2 tyzdne mam tazke dychanie a taky neprijemny pocit v hrdle(keby som tam mala hrcu). Robili mi vselijake vysetrenie Ekg, krv, rtg pluca, ultrazvuk srdca bola som aj u ortopeda vsetko je v poriadku ale aj tak sa necitim dobre..co mam robit kam mam ist? Poradte mi.
Vdaka
Nie nefajcim. Este som tam nebola buduci tyzden by som chcela ist
Kludne to moze byt na psychickom podklade alebo este stitna tu mas v poriadku ?
Tazke dychanie na psychickom podklade? Idem na ultrazvuk stitnej z.
Ja by som tiež bola za endokrinológiu... Toto môžu spôsobovať poruchy činnosti štítnej žľazy... Aj ten pocit hrče v hrdle....
Kedy máš ten ultrazvuk?
@ivett311 ja som mala pocit nemoznosti nadychnut sa takisto ako by mi v krku zrazu nie o branilo nadychnut sa nakolko som mala tazke obdobie vyskusala som tabletky na upokojenie a ked som si ich dva dni po sebe dala a zrazu problem nebol tak som vedela odkial to prameni a samozrejme ked som sa dala do kludu vsetky problemi zmizli.....no toto uz bolo niekolko rokov dozadu momentalne riesim tiez nieco podobne no nakolko ziadny stres neprezivam a uz mam nejake vysetrenia za sebou aj nalezy tak uvidime
Psychika moze za vela, ani vo sne by to cloveka nenapadl. Neprechadzas si niecim tazkym? nemas tazke obdobie? Samozrejme to si odpovedz len v hlave. 😉 😅 lebo ako si uviedla,ked mas vsetky vysledky ok
Mala som veeelmi tazke obdobie a este ma caka nieco 😞😞😞 a samozrejme clovek sa boji co bude v buducnosti (som taka vela rozmyslam)
*s dychanim😅
@ivett311 a bola si aj na nosno-krcnom?ci nemas nieco v hrdle?inak nefajcis nahodou?