Zistili mi panicky atak lekár mi predpísal lieky na vysoký tlak..síce ten liek mi pomáha ale po 14:00 hod začínam mať srdcové záchvay a pocit že neviem si nadýchnuť a stále mám pocit že sa zadusím.Na to mi vypísal neurol 0,5 na večer ale ja do večera nevydržím aspoň 2x si musím zobrať.Mal niekto takéto stavy?Kedy približne ustúpia tie ataky,je to celkovo hrozné a stále mám pocit že dnes je posledný deň čo som tu Dá sa z toho vôbec vyliečiť?Zaujímavé je že som doteraz fajčila síce nie veľa 10-15 kus denne niekedy aj menej.Teraz keď si zapálim potiahnem cigu 3-4 krát a srdce mi ide vyskočiť.Neviem kde to dať..:(Strašne sa bojím)Lekári tvrdia že všetko je v poriadku.
neurol ti dal celú tabl?
rozdeľ si ju na 1/2... jednu si daj poobede - keď pociťuješ problémy a ďalšiu 1/2 večer... a skús aj magnézium - aj to je na ukľudnenie - kúpiš v lekárni
musíš skúšať, čo ti vyhovuje.
Na panické ataky zaberajú veľmi dobre antidepresíva . Treba navštíviť psychiatra.
Zatiaľ si nasad vysoké dávky magnézia , to ti zároveň zníži aj tlak..a skús prestať fajčiť a piť kávu. Držím palce.
@deti95060810 Áno celú.
Mala by si okamžite prestať fajčiť. Bez srandy. Srdce ti dáva jasne najavo, že mu ubližuješ.