Čo najlepšie z lekárne účinkuje ? Tamtum verde alebo coldrex?
Ak myslíš cmulacie tablety, nikdy mi nezabrali nijaké. Ak si chceš kúpiť Coldrex horúci nápoj, tak si prečítaj zloženie a kúp si o štyridsaťkrát lacnejší Paralen a vitamín C. Nič iné tam totižto nie je.
@stanulienkat nie je celkom pravda, je tam este peusdoefedrin na uvolnenie nosa, co mne osobne pri zapchatom nose velmi pomaha, halvne na noc (+sprej do nosa).
@simsalabim Áno, ale keď si ma všetky tieto látky kúpiť zvlášť, tak ťa vyjdú niekoľkonásobne lacnejšie.
@stanulienkat no ale prave pseudoefedrin zvlast nekupis... asi preto, ze to je dopingova latka vo vacsich mnozstvach?
Coldrex som myslela vs teraflu
@thelovelybones ja použivam coldrex max grip hned ako ma začne štipať nos alebo cítim že na mňa ide chrípka stačia 2,3 sáčky niekedy len 1 a stopne mi to úplne.Už som nebola tak riadne chorá ani nepamätám.Ten je najsilnejši lebo potom je ešte aj klasický coldrex
@thelovelybones tantum verde su pastilky a sprej do hrdla. Coldrex je teplý nápoj. Chces porovnavat trochu rozdielne veci. Spoločné majú účinky na bolesť hrdla inak Coldrex je ešte k tomu aj na zmiernenie viacerých príznakov prechladnutia a na teplotu.