Takmer žiadny spánok

daniela2202
7. feb 2022

Zaspávanie cca 3 hodiny, potom celú noc bdenie, nadránom "akože spánok "
Má niekto podobný problém?
Podotýkam.... žiadny alkohol, cigarety, mastné jedlá, rušivé elementy.... ani stres

deti95060810
7. feb 2022

vyzerá to na depresie....
neskúšala si nejaké čaje na ukľudnenie? Niekomu aj to pomôže. Dobrý je sprey Dospinox - kúpiš v lekárni cca 13 e.... Z volnopredajných je ešte dobrý Persen - len musíš užívať podstatne dlhšie....Niekomu pomôže aj magnézium forte - tiež je potrebné užívať dlhodobo
Ak ti nič z tohoto výberu nepomôže, tak už len potom lieky na predpis... predpíše aj obvodná napr. lieky na spanie - Sanval, alebo niečo na ukľudnenie - Neurol....
Neviem ako ty, ale ak sa ja nevyspím tak to je koniec sveta...😨

3009
7. feb 2022

@daniela2202 depresia. Prvý príznak nespavosť. Skús najprv niečo voľnopredajné, ak nepomôže tak smer psychiater. Toto nie je sranda.

slavkajurko
7. feb 2022

@daniela2202 Nemáš problémy s chrbticou?

luccija
7. feb 2022

@daniela2202 kúp si melatonín, alebo Guajacuran či pýtaj od lekárky niečo na ukludnenie.Ale ako píšu baby nedostatok serotonínu spôsobuje nespavosť.Zajtra si daj veľkú prechádzku večer magnezium

ailiba
7. feb 2022

@daniela2202 ja som to mala skoro rok po pôrode... Bolo to strašné. Nepochopí niekto, kto to nepozná. Sčasti mi pomohol Persen. Lepšie persen+ melatonin kombinácia. Samotný melatonin bol nanič. Začala som si dávať olej Sancha Inchi. Teda, odvtedy spím oveľa lepšie. Neviem, či je to náhoda, ale od prvého uzitia je to fakt rozdiel. Odporúčam skúsiť. Priznám sa, že už som skúšala kadečo a nič iné nezabralo.
Prajem ti, aby sa to urovnalo... Veľmi ťažko sa s tým bojuje.

rene007
8. feb 2022

@daniela2202 skús konopný čaj na večer mne pomáha spolu s tryptofán B

daniela2202
autor
8. feb 2022

Žienky ďakujem za odpoveď 🖐