Ahojte zeny, som v 13tt a dnes po vydatnom obede ma zacalo tak tahat a pichat v podbrusku. Nic strasne, len to nepreslo asi ani po hodine. Boli sme potom na prechadzke, myslela som ze som len zjedla vela laktozy a zobudila som creva. Pri prechadzke stale pichalo a tahalo.
Mam to nejak riesit?
Dala som magnezko a trosku oddychujem.
Dakujem za kazdu radu.
Ahoj, aj ja som 13tt, o tomto ťahaní mi vravel doktor hneď na začiatku, že je to bežné a normálne. Osobne som to mala len párkrát, na pár sekúnd a aj to skôr pri záťaži keď cvičím. Povedala by som že to chce len viac oddychu, ale odborník samozrejme nie som 😊
No ako lezim tak to preslo. Je inak pravda ze som sa dnes rozculila na priatela tak aj to mohlo sposobit?
Toto skutočne neviem posúdiť, myslím že som sa za posledné 3 mes nijako extra nerozculila ...ale vplyv to mať môže 😊pohoda, harmónia, oddych a verím že to bude ok😊
Myslite ze mam ist na pohorovost? Ked lezim je to ok, ked trosku pochodim tak to trosku citim.
Podotykam taketo pichanie som obcas mavala aj mimo tehu a byvali to creva. Preto som zmatena ci je to babo alebo creva
Prerazila si sa, treba oddychovať,to sa nespraví za hodinu. Ak sa to bude stupňovať,treba ísť.
@nelca0510 nestupnuje, je to lepsie praveze. Ale lezim uz asi 2 hodiny. Krvacanie nemam ani menstruacne krce.
Oddychuj.