Zienky prosim Vas tip na nejake tabletky od bolesti po zakroku? Ibalgin,paralen a podobne ani flector nikdy bratovi nezaberali,takze nejake ine tipy,ak mate budem vdacna😊🙏
Niečo s obsahom Tramadolu. Ak znáša, lebo niektorým ľuďom býva od Tramadolu na zvracanie.
@joesvk Ahoj, ja len že s tým Tramadolom (Tramal, Tralgit) opatrne...ja som si po operácii kolena dala jednu tabletku u babky, veď čo, dám si proti bolesti...No do cca 3 hodín som musela bežať na pohotovosť, lepšie povedané, odniesli ma tam. Dostala som takú silnú alergickú reakciu, že sa ma lekár (ležiacu na lavičke pred ambulanciou) opýtal, či som sa chcela zabiť, či to bol pokus o samovraždu 😬 Všetky nežiadúce alergické reakcie ,,z letáka,, som mala, zvracanie, bolesť hlavy...najhoršie bolo sťažené dýchanie, výsyp na koži a rozvrátený organizmus - dávala som sa z toho dokopy asi 3 dni... Babka to zase brala na bolesť chrbta a nič jej nebolo. No pre istotu, opatrne s ním 🤗
Jeden z 10 ľudí neznáša Tramadol. Preto treba dať najprv malú dávku. A keď sa neobjaví nevoľnosť, tak by ho človek mal v pohode znášať.
Indometacin čípky - tie sú ale na lekársky predpis
Dakujem pekne vsetkym 🙂
@2109siska zuby?Nalgesin