Tabletky na vlasy Gymbeam

s1s4
5. dec 2024

ahojte ženy
prosím Vás je tu nejaká z Vás ktorá užíva vitamíny beastpink?
ja som ich mala dlhodobo keďže mi vďaka nim najmä prestali padať vlasy, akurát že ten nový dizajn prináša aj iný dizajn tabletiek - neviem či aj zloženie
problém je, že ja som tieto tablety užívala kedykoľvek počas dňa či už nalačno, pred jedlom, po, pred spaním
tieto nové mi spôsobujú kŕče - som z toho ozaj sklamaná lebo som si kúpila 3 balenia a (vyhodila) 40eur...
už je to dlhšia doba, užívala som dve balenia (v domnení že kŕče a vracanie mi spôsobuje niečo iné), tretie som otvorila čiže nie je to produkt ktorý môžem vrátiť
viem, že je to z týchto tabletiek, budila som sa ráno s neskutočnými kŕčmi, myslela som si že je problém s trávením tak som začala užívať probiotiká, deň som začínala iba actimelom lebo nič iné mi nepomohlo...až do dňa kedy som vstala o 4 ráno s bolesťou a grcala som, vygrcala som pilulky ružovej farby, čo znamená že môj žalúdok ich nestrávil
recenziu mi z nejakého dôvodu prijať nechce
je tu niekto, kto mal alebo má podobný problém?
fakt verím že je to z tých tabletiek - ako som ich vysadila tak mi je úžasne, žiadne kŕče ani ranná nevoľnosť

oceanahory
5. dec 2024

@s1s4 Och a akurat som uvazovala, ze si ich objednam 🥺, tak sa im radsej vyhnem...

s1s4
autor
6. dec 2024

@oceanahory nechcela som tým povedať, že sú zlé
čo sa týka ceny a výsledku tak ja som nadmieru spokojná...len teda neviem že či som mala ja nejakú reakciu alebo tam je niečo, čo spôsobuje kŕče