Tabletky na priberanie

22. aug 2022

Prosím pomohli vám tabletky na priberanie ? Ktoré ste užívali inak všetky výsledky mam ôk len nejako neviem par kíl pribrať

joannita
22. aug 2022

Neexistuju take.

deti95060810
22. aug 2022

Peritol - podporuje chuť do jedla

moonlight1210
23. aug 2022

B vitaminy myslim tiez podporuju chut do jedla.
A skus pozriet toto:
https://www.benulekaren.sk/detail-dotazu-poradn...
Alebo pohladat pod podobnym heslom na google.

layla123321
23. aug 2022

Ešte existuje potom špeciálna výživa, určená pri podvýžive. Je to vlastne vysokokalorický vitamínový nápoj, sú aj iné značky, iné príchute...

https://www.pilulka.sk/nutridrink-vanilkova-pri...

majamat
23. aug 2022

stiahni si kaloricke tabulky, je to sice trosku individualne, mozes mat ryhclejsi metabolizmus,a le tieto tabulky nei su vhodne len na cvicenie a chudnutie,a le aj na priberanie.
poskytnus ti obraz o tom, ako sa stravujes, ci netreba v makronutrientoch neico pridat. napr, bielkoviny.
zadas si aku mas aktivitu a co chces dosiahnut. sice tam je len chcem byt fit a nabrat svaly, ale mozes si podla toho co chces aj neico z toho vybrat, pripadne si mozes potom makronutrietny,ktore ti KT nadstavia trosku upravit a zvysit a patricne si budes msuiet zvysovat aj kaloricky prijem. napr, o 500kcal.
KT dava dost velke mnozstvo bielkovin, tak staci zvysit tuky a sacharidy.

retep00
23. aug 2022

Nie, také tabletky neexistujú. Ver mi, vyhodila som za rôzne doplnky už xxx€ ... Vitamíny ako B-komplex alebo b12 môžu podporiť chuť do jedla, ale je to veľmi individuálne. Mne nepomohli. Skúšala som aj pangamin ale tiež nič a brala som ho dlhodobo. Čo sa peritolu týka, nikdy viac. Je to oblbovák, ktorý sa podáva ľuďom so psychickými problémami na útlm. Brala som to mesiac, bola som z toho ospalá, podráždená ale s chuťou do jedla to nespravilo absolútne nič. Jedla som ešte menej, pretože som pol dňa prespala. 😄 Mne osobne pomohlo len jesť - poriadne, pravidelne.. môžu ti pomôcť kalorické tabuľky, ale musíš si dať na stravovaní záležať , všetko si dôkladne zapisuj. 🙂 Len si nekupuj blbosti, dnes máš už rôzne doplnky výživy ale je to len marketingový ťah. Radšej investuj do kvalitného proteínu a do kvalitných potravín. 🙂

macekovam
23. aug 2022

dopln zelezo(ak treba).. navys bielkoviny...nutridrinky si mozes kupit v lekarni