Prosím Vám len informačne neviem či existujú nejaké tabletky alebo prípravky na potlačenie sexuálnej túžby, počul o tom niekto? alebo niečo také existuje? Možno blbá otázka ale zaujíma ma to
nie opačne
púšťať večer ako povinnú hudbu detský plač
asi tak
@0silvia0 no keď som brala antiku tak som vôbec nemala chuť, len mám 47 rokov tak nechápem, len po antike ktorú som brala 18 rokov, mám problém aj s menzesom, vlani som ho mala asi 3x, a teraz už vôbec, tak ja nechápem čo sa to so mnou deje, ale rada by som sa vrátila k normálu, ale antiku už brať nemôžem, mala som zlé výsledky
@dema4016 fuha, to si strasne dlho brala, tvoje telo fungovalo na umelych hormonoch a teraz sa ti to znova vsetko zmobilizovalo... Ked nemozes uz brat antiku, tak jedine vydrzat, podla mna to dlho nebude trvat, som takmer rovnako stara a ja uz citim pokles estrogenov, telo sa uz chysta na prichadzajucu menopauzu...
@0silvia0 a to ako cítiť pokles estrogenov, chcela som si dať urobiť aj hormonálny profil, ale môj Dr. mi ho nechcel urobiť, nechápem prečo, len ja sa teraz cítim tak divne, ako keby som bola nejaká maniačka, tak zato som hodila aj túto otázku, či niekto s tým nemá podobný problém, nejako sa toho zbaviť, ma to už obťažuje, alebo to má súvis aj s menzesom, ktorý nemám, ktovie
@dema4016 ja som niekde citala, ze mnohe zeny maju zvysenu sexualnu tuzbu ku koncu plodneho obdobia. Akoby telo ci priroda este chceli vyuzit sancu na otehotnenie....
Ja by som to neriesila. Uzi si s muzom, co sa da a pories sa aj pomimo.
@simsalabim asi tak
@dema4016 fakt by som to neriesila. Nie je to nic zle ani neprirodzene. Snad len pozostatok patriarchalneho myslenia, ze zena “by nemala chciet”. Vobec sa tym nezatazuj a nehltaj dalsie tabletky.
sandale v ponozkach by mozno mohli pomoct
@dema4016 mam to iste, zistili mi že mám vysoký testosterón,.čo je mužský hormón. Lekárka skonštatovala ze muž musí byť veľmi spokojný. A v podstate mala pravdu, ale samozrejme sa občas stalo že boli obdobia kedy on nechcel až tak ako ja. Ale nikdy sa na to nesťažoval. Ale k tvojej otázke, niekedy sa vojakom na základnej službe dával bròm aby nemali takú chuť. Inak na endokrinologii mi povedal že to určite nieje ok že mám vysoký testosteron,.ale neprišli na to že prečo.
Všetko sa dá riešiť najprv v hlave 🙂 až potom keď to nejde (ale to záleží fakt len od teba) tak ísť do nejakých tabliet.
Chces dať mužovi?😀daj mu ukludnovaky😅Prepac pobavilo ma to práveže som citala niekde v časopise, že v Európe velmi stúpol predaj Viagry.
Podľa mňa je ten pud daný, tak ako povaha.Tusim voľakedy sa počas vojny dával chlapom brom dúfam, že dobre píšem.