Tabletky na odvodnenie pre dojčiacu ženu

19. mar 2024

Ahojte mam taky problém. Denne vypijem cca niečo okolo 5 litrov vody, už sa mi to ukazuje aj na váhe z čoho som neštastná. Doslova mám bachor. Všetku vodu len v bruchu vyzerám ako záchodový pavúk😔 stehna som mala vždy väčšie ale to brucho no otras. Sú nejaké tabletky na odvodnenie pre kojace?

guudy
19. mar 2024

Vodu v bruchu nemas z toho pitia. Mozes mat cukrovku alebo problem s pecenou. Chod k dr.

autor
19. mar 2024

@guudy cukrovku nemám na sono sa idem objednať, všetky krvné testy v norme

luccija
19. mar 2024

Vypiť 5 l vody je škodlivé.Naco toľko piješ?môže To to poškodiť obličky.chod k lekarovi

autor
19. mar 2024

@luccija cítim neustálu potrebu, nieekedy si to ani neuvedomujem😪

nevenka
19. mar 2024

No tak toto znie ako cukrovka alebo iny zdravotny problem. Ziadne tabletky na odvodnenie pre dojciacu zenu nie su. V lekarni mi nechcela predat ani tie bylinkove veci, ked dojcim.

viestta
19. mar 2024

Neries odvodnenie ale svoj zdravotny stav, pretoze 5 litrov vody denne a neustaly smad nie su v poriadku

majamat
19. mar 2024

ak si telo naucis na velke mnozstvo tekutin, je to ako droga. oblicky su rozbehnute, uvolnuju vela vody, lebo jej vela pijes a tym vznika dalsia potreba vody- smad.
musis zvolnit, pomaly postupne. kontroluj si prijem tekutin. mozes mat jednoducho naruseny metabolizmus vody a tym ovpylvnujes aj metabolizmus mineralov.

dalsia moznost je nieco patologicke, ak mas vysledky ok, tak cukrovka to asi nebude. takto sa neprejavuju mierne zvysene hodnoty cukru v krvi, ale uz vyssie hodnoty, co by znamenalo, ze aj nalacno by si mala vyssi cukor v krvi.

no existuje diabetes insipidus.
zadrziavanie vody vznika ako rozne typy opuchov ( mozu byt nenapadne ) z roznych dovodov.

taktotedanie
20. mar 2024

Ak sa zacnes akoze odvodnovat prides o mlieko
Cukrovku by som vylucila

snowflakenel
20. mar 2024

Ale coby,,o mlieko,neprides. Nam prave v porodnici kazali vela pit, sice nie 5 litrov, no cca 2 urcite.Ja kojim,,neustale som smadna a hladna. Tak som si nasadila,dietu troska, lebo aj,problem s travenim mam. A doprajem si viac tekutin, hlavne polievky. Zasytia a dodaju telu potrebne ziviny....

stanulienkat
20. mar 2024

Pi 2-3 litre. Z vody velke brucho nemas. Vodu vycikas,vypotis,vymliekujes. Skus malo solit. Sol zadrziava vodu. Slovaci strasne vela solia.

ktochytavzite
22. mar 2024

Kvoli comu pijes 5l vody denne????To uz ani zdrave nie je ,staci aj liter.A nemozes si nasadit len tak diurerika,moze ti to poslodit oblicky,co asi nechces.Radsej menej vody vypi.