Tabletky na oddialenie menštruácie

drutyn
26. júl 2016

Zienky,su nejake tabletky,ktore by mi oddialili menstruaciu aj napriek tomu,ze neberiem antikoncepciu? Lebo viem ,ze ked som ich brala sa to dalo s ni i vyriesit ale teraz neviem. Dakujem.

moni244
26. júl 2016

@drutyn smer gynekológ

vikykubik
26. júl 2016

Ano su tabletky ja od zajtra začinam brat lebo 4.augusta ideme na stanovačku a akurat vtedy mi začina ms

drutyn
autor
26. júl 2016

@moni244 to mi je jasne ,len som sa eate pred navstevou gynekologa chcela informovat,ci to vobec sa da.

elenajezova
27. júl 2016

ano da sa to, aj ja som to raz využila.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lussyka
27. júl 2016

@drutyn Norethisteron 🙂 chod za gynekológom a predpise to... Ja som začala brať 3 dni pred menstruaciou 2 tabl. Denne ráno a večer...

libawet
27. júl 2016

...no mne Norethisteron nerobil dobre, prišla po ňom veľmi dlhá a bolestivá menštruácia, samozrejme, každá sme iná... skúste radšej citróny.

bianca
27. júl 2016

Norethisteron :D a zasa som ho zabudla zobrat :D este ze naskocila tato tema na plochu.A treba ho zacat uzivat minimalne 5 dni pred planovanou periodou.Inak sa moze zacat spustit proces este skor

zuzka_1985
29. júl 2016

Akurat dnes som to googlila. Existuju tabletky na predpis na oddialenie a zacnu sa brat 23. den cyklu az dovtedy, kym to chces oddialit.

mon77
22. mar 2017

nemate navyše par tabletiek Norethisteronu, chyba mi zopar na dovolenku a nechce sa mi k dr koli tomu, dak