Chcela by som sa opýtať v poslednom čase mávam niekedy silne menštruačné bolesti ktoré tabletky sú lepšie panadol femina ? nurofen femina ? alebo nieaké lepšie (hlavne nie na predpis) valstná skusenosť ?
pre mna je stale najlepsi Paralen.
No-spa,je to spazmolytikum-protikrčový liek
novalgin,no-spa,prip.panadol femina
mne v podstate zaberie vsetko, No-Spa, Paralen, Ibalgin, ale skusenost, ze najdlhsie ucinkuje u mna liek s ibuprofenom.
panadol femina a k tomu som zacala pit alchemikovy caj strasne mi to pomohlo!a potom algifen kvapky ale su na predpis 🙂
Skor nez siahnete po akychkolvek liekoch, ktore neriesia pricinu ale len potlacaju nasledok, skuste niektory z prirodnych prostriedkov. Bolesti pocas menstr, prip. ovulacie suvisia s horm. nerovnovahou. Pri roznych zenskych problemoch je velmi napomocny pupalkovy olej, ktr. harmonizuje hladinu hormonov, Odporuca sa uzivat dlhodobo, 1KL rano a vecer. https://www.modrykonik.sk/shops/vyzivove-doplnk...
Tiez kedysi uzivala tablety proti menstruacnym bolestiam. Pocas strednej skoly dokonca take silne, ze sa dali zohnat len na predpis. Ako som sa stala mamou, tak som zacala patrat po prirodnejsej ceste zbavenia sa bolesti, nechcela som telo zbytocne zatazovat chemiou. A nasla som bylinne kremy, ktore mi vzdy pomôzu. Staci potriet podbrusko a bolest do 30 min. zmizne (aj v pripade tabliet trvalo cca. 30 min., kym zaucinkovali). Natieram si na striedacku tymianovy alebo levandulovy krem. Kto by chcel vyskusat, cez IP dam blizsie info, nebudem tu robit reklamu 😉
ibalgin mne pomohol ine nie
Ja som mavala take bolesti a krce ze som obcas odpadavala...navaly a zimnica boli na dennom poriadku pocas menzesu a nic nezaberalo....az raz som vyskusala gynastan caj z lekarne s alchimilkou a teple obklady (termofor s teplou vodou,ja som davala hriat do konvice ale niezovriet) a odvtedy som v pohode aj ked teraz tehotna 🙂
Caj som pila par dni pred menzesom a postupne sa to zlepsovalo 🙂 uz poprvych salkach to bolo lepsie,odvtedy su umna lieky neznama vec
ja mam osobnu skusenost s panadol femina.mavala som silne bolesti este ako bezdetna a tieto mi zabrali hnet.