Tabletky na menštruačné bolesti - skúsenosti

sabri3692
29. apr 2015

Chcela by som sa opýtať v poslednom čase mávam niekedy silne menštruačné bolesti ktoré tabletky sú lepšie panadol femina ? nurofen femina ? alebo nieaké lepšie (hlavne nie na predpis) valstná skusenosť ?

jama16
29. apr 2015

ja mam osobnu skusenost s panadol femina.mavala som silne bolesti este ako bezdetna a tieto mi zabrali hnet.

palomka
29. apr 2015

pre mna je stale najlepsi Paralen.

janinah
29. apr 2015

No-spa,je to spazmolytikum-protikrčový liek

lulu369
29. apr 2015

@sabri3692 ja tiež nedám dopustiť na panadol femina....

anatalia77
29. apr 2015

novalgin,no-spa,prip.panadol femina

enka81
29. apr 2015

mne v podstate zaberie vsetko, No-Spa, Paralen, Ibalgin, ale skusenost, ze najdlhsie ucinkuje u mna liek s ibuprofenom.

rooni
29. apr 2015

panadol femina a k tomu som zacala pit alchemikovy caj strasne mi to pomohlo!a potom algifen kvapky ale su na predpis 🙂

nutrimas
29. apr 2015

Skor nez siahnete po akychkolvek liekoch, ktore neriesia pricinu ale len potlacaju nasledok, skuste niektory z prirodnych prostriedkov. Bolesti pocas menstr, prip. ovulacie suvisia s horm. nerovnovahou. Pri roznych zenskych problemoch je velmi napomocny pupalkovy olej, ktr. harmonizuje hladinu hormonov, Odporuca sa uzivat dlhodobo, 1KL rano a vecer. https://www.modrykonik.sk/shops/vyzivove-doplnk...

@sabri3692

martina1305
29. apr 2015

Tiez kedysi uzivala tablety proti menstruacnym bolestiam. Pocas strednej skoly dokonca take silne, ze sa dali zohnat len na predpis. Ako som sa stala mamou, tak som zacala patrat po prirodnejsej ceste zbavenia sa bolesti, nechcela som telo zbytocne zatazovat chemiou. A nasla som bylinne kremy, ktore mi vzdy pomôzu. Staci potriet podbrusko a bolest do 30 min. zmizne (aj v pripade tabliet trvalo cca. 30 min., kym zaucinkovali). Natieram si na striedacku tymianovy alebo levandulovy krem. Kto by chcel vyskusat, cez IP dam blizsie info, nebudem tu robit reklamu 😉

latvia
30. apr 2015

@sabri3692 mne paralen nikdy poriadne nezabral, skor nurofen, teraz je nurofen rapid, zaberu rychlo. na menstruacne bolesti su ale najlepsie lieky so spazmolytickym ucinkom, cize lieky co uvolnuju krce....Novalgin, Algifen atd....ale to je vsetko na predpis

bibistec
30. apr 2015

ibalgin mne pomohol ine nie

petrao2
30. apr 2015

Ja som mavala take bolesti a krce ze som obcas odpadavala...navaly a zimnica boli na dennom poriadku pocas menzesu a nic nezaberalo....az raz som vyskusala gynastan caj z lekarne s alchimilkou a teple obklady (termofor s teplou vodou,ja som davala hriat do konvice ale niezovriet) a odvtedy som v pohode aj ked teraz tehotna 🙂
Caj som pila par dni pred menzesom a postupne sa to zlepsovalo 🙂 uz poprvych salkach to bolo lepsie,odvtedy su umna lieky neznama vec