Tabletky na chudnutie - ktoré fungujú?

lenica11
11. jan 2019

Ahojte baby nepotrebujem vedieť nič o zdravej strave a pravidelnom cvičení. Pýtam sa na seriózny názor a osobnú skúsenosť ak nejakú máte konkrétne ohľadom tabletiek na chudnutie pri ktorých ste si všimli aj výsledky. Ďakujem za každú odpoveď 😊.

sissy27
11. jan 2019

@lenica11 existujú, ale...
1. nie sú legálne na SK, cez internet sa zohnať dajú, ale je veľmi otázny pôvod, zloženie, kvalita...
2. majú veľa nežiaducich účinkov, niektoré aj veľmi vážne
3. efekt je krátkodobý - trvá len kým ich užívaš, po vysadení si rýchlo späť kde si bola a dlhodobo sa užívať nedajú kvôli možnému vzniku závislosti
4. ak máš na mysli voľnopredajné - vyber si ktorékoľvek, je to úplne jedno a čítaj na krabičke / v príbalovom letáku hlavne tie najmenšie písmenká - vždy je to o tom, že máš upraviť jedálniček, pitný režim a pohyb... ale keby si toto dokázala, tak nepotrebuješ tabletky na chudnutie, že? 😀

lujza123
11. jan 2019

@lenica11 mozes prehladat cely internet pozitivnu skusenost okrem zaplatenych reklam a umelych recenzii nenajdes. Mozes skusit doplnky stravy, caje, zelenu kavu atd ale su to len D*O*P*L*N*K*Y. Bez driny a sebadiscipliny to nejde a nikdy ani neslo

3009
11. jan 2019

@lenica11 takých už bolo, čo si mysleli, že zjedia tabletku a budú chudý. Takú moc nemá žiadna tabletka. Ak si chceš pokaziť žalúdok, pečeň, pankreas - tak si môžeš kúpiť akékoľvek tabletky na chudnutie, ale schudnúť z nich bez zmeny stravy a pohybu neschudneš - ak tak pokiaľ ich budeš užívať nejaké to kilo pôjde dole, ale potom zasa rýchlo hore. Tak máš na výber.

lorela
11. jan 2019

Čisto z užívania tabletiek je výsledok/účinok minimálny, temer žiadny.
Mnohé z nich obsahujú látky na odvodnenie, čo v praxi znamená maximálne - 2 až 3 kg. Alebo pôsobia ako blokátor pocitu hladu, čo v konečnom dôsledku privodí, aj to len individuálne, opäť len nejaké - 2, 3 kg. Poprípade blokujú (mini mini nimimálne) vstrebávanie tuku zo stravy. Napokon termoúčinok je tiež populárny (chilli) , ktorý je však vo výsledkoch opäť zanedbateľný; mimochodom, na oteplenie spotrebuje organizmus viac energie ako na svoje ochladenie, preto otužovanie príp. návštevy kriokomory majú oveľa lepší vplyv na chudnutie ako tbl. s termoúčinkom. A čo sa týka doplnkov športových, napríklad L-karnitín, majú vplyv na výdrž, výkonnosť pri cvičení, nabudia, naštartujú, ale samotné neúčinkujú. A niekomu dokonca neprivodia ani tento efekt.
Nelegálne tabletky na chudnutie možno aj majú nejaký vplyv na chudnutie, neviem, pretože osobne si myslím, že vyskúša ich len veľmi hlúpy človek, cena je privysoká - myslím cena zdravia až života, ktoré pri ich užívaní riskuješ.

ejmylia
11. jan 2019

Seriózny názor je taký, že žiadne tabletky ti nepomôžu na chudnutie! Sú to zbytočne vyhodené peniaze

lienkaso
25. mar 2019

@lenica11 Ahoj Lenica podarilo sa ti niečo nájsť a schudnúť?

chovancova27
25. mar 2019

@lenica11
@lienkaso ja beriem Thermofit od KOmpavy, mám dolu 4 kg za 3 mesiace. Obéznejší človek by mal dole viac, ja meriam 170 cm a vážila som 73 kg, teraz mám 68. Menej už nechcem. jasné že popri tom cvičím 2x týždenne riadne kardio, hiit a tabatu, čiže po cvičku ledva prejdem do sprchy + prestala som jest po 18 hod. za 3 mesiace som zhodila 4 kg. V jedle sa neobmedzujem, iba nejem sladké a po tej 18-tej, to spraví najviac.

lenica11
autor
25. mar 2019

@lienkaso ahoj vpodstate nie

lenica11
autor
25. mar 2019

@chovancova27 ďakujem

lienkaso
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
evittam
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ella223
Odpoveď bola odstránená
Zobraz