Tabletky Derminax na akné

andrea1126
17. jún 2014

Dobrý podvečer. Chcela by som sa spýtať na skúsenosti s týmito tabletkami, kt. vraj nielen liečia akné ale ho aj vyliečia - derminax
Prečítala som si na internete zopár príspevkov, ale mám pocit, že nie sú až tak rozšírené. Dlho bojujem proti akné, vyskúšala som snáď všetko možné od prírodných až po kozmetické možnosti. Pri kozmetike, mám pocit, že mi pomohla trocha kozmetika Vichy normaderm. Bioderma vôbec. Taktiež som absolvovala 28. dňovú detoxikáciu (A. Mačingová) pri ktorej som vynechala lepok, ale výsledky neboli až také okúzľujúce. Už nemám toľko odhodlania a trpezlivosti, keď sa problém nezlepšuje. Preto Ďakujem za každú odpoveď a skúsenosť. 🙂

ivanatim
1. dec 2017

su to tabletky vyrobene za 30 centov, firma sa len nabaluje. Hore na ich webe vidiet, ze ma urobeny web azda v kazdom jazyku, aby oblbovali ludi v kazdej krajine, to nesvedci o kvalite... predajca nema na webe uvedeny NIKDE ZIADNY KONTAKT A ANI ZIADNE OBCHODNE PODMIENKY. Je to podvod, pozor na nich, nekupujte to. Nemate to kde a ako reklamovat. Neda sa k nim poslat inspekcia, kedze nemaju nikde kontakt ani VOP...

maria4875
30. jún 2020

Derminax - http://derminax.se Dnes uplynú 2 mesiace od začiatku mojej liečby a účinky sú naozaj uspokojivé. Zmizli aj tie hrozné vyrážky.