Tabletka v krku

anonymne_
Dnes o 06:07

Ahojte. Včera večer som si dával ibalgin od bolesti. Chcel som ho zapiť. Ako som ho mal v ústach, nepríjemne som ho prehltol, zvláštne mi skĺzol do krku. 1 sekundu som mal pocit, že sa dusíme, no hneď to akoby prestalo. Tak som si myslel, že asi skĺzla dole. No teraz mám v krku taký zvláštny pocit. Bojím sa, či mi tam neostala. Pri prehĺtaní to cítim iba jemne. Mám teraz naozaj stresy z toho a stále sa bojím, že sa pridaním. Mám ísť k lekárovi? Môže ten pocit v krku byť lem odozva? Naozaj sa bojím...

anonymne_
autor
Dnes o 06:18

Teraz sa bojím, že sa mi aj ťažšie dýcha. Ale to mám asi psychicky pocitovo. Ja sa vždy po podobnom zážitku psychicky bojím, úplne sa idem zložiť z toho

maranco
Dnes o 06:33

@anonymne_ tabletka nie je rybia kosť aby ostala zapichnutá v krku, kľudne si daj raňajky

anonymne_
autor
Dnes o 06:37

Myslíš, že sa s tým neudusím? Naozaj mi ostal taký zvláštny pocit v krku. Bojím sa, aby som sa po jedle nezačal dusiť

lenkakravcova
Dnes o 06:41

@anonymne_ asi si si poskriabal ňou krk. Ten nepríjemnú pocit je z toho (bude ešte aspoň do večera, proste ako keď poskrabeš inú časť tela, ostane ti ryha kým sa zahojí).

anonymne_
autor
Dnes o 06:43

Hmmm, to by mohlo byť. Ale tá tabletka nebola nejaká tvrdá. Myslím to bol Ibalgin Rapidcups a tie sú akokeby mäkké, ak vieš, čo myslím. Klasická kapsula v podstate

h2
Dnes o 07:00

@anonymne_ Prehltol si ho nasucho, podráždil si si tým hltan, preto to ešte cítiš. Ale neboj, tabletka ti tam určite nezostala. To prejde.

anonymne_
autor
Dnes o 07:14

Hádam nie : /

anonymne_
autor
Dnes o 07:14

Hádam to prejde