Ahojte. Včera večer som si dával ibalgin od bolesti. Chcel som ho zapiť. Ako som ho mal v ústach, nepríjemne som ho prehltol, zvláštne mi skĺzol do krku. 1 sekundu som mal pocit, že sa dusíme, no hneď to akoby prestalo. Tak som si myslel, že asi skĺzla dole. No teraz mám v krku taký zvláštny pocit. Bojím sa, či mi tam neostala. Pri prehĺtaní to cítim iba jemne. Mám teraz naozaj stresy z toho a stále sa bojím, že sa pridaním. Mám ísť k lekárovi? Môže ten pocit v krku byť lem odozva? Naozaj sa bojím...
Myslíš, že sa s tým neudusím? Naozaj mi ostal taký zvláštny pocit v krku. Bojím sa, aby som sa po jedle nezačal dusiť
@anonymne_ asi si si poskriabal ňou krk. Ten nepríjemnú pocit je z toho (bude ešte aspoň do večera, proste ako keď poskrabeš inú časť tela, ostane ti ryha kým sa zahojí).
Hmmm, to by mohlo byť. Ale tá tabletka nebola nejaká tvrdá. Myslím to bol Ibalgin Rapidcups a tie sú akokeby mäkké, ak vieš, čo myslím. Klasická kapsula v podstate
Hádam nie : /
Hádam to prejde
Teraz sa bojím, že sa mi aj ťažšie dýcha. Ale to mám asi psychicky pocitovo. Ja sa vždy po podobnom zážitku psychicky bojím, úplne sa idem zložiť z toho