dobry den... chcela by som sa opytat ci mozem byt tehotna aj ked som po tabletke Postinor hned 5 dni od uzitia krvacala ako normalna menstruacia.... bojim sa pretoze tehotna byt nechcem nakolko mam len 16 rokov :( MS mam dostat o 3 dni
@niquska55555 máš rozhádzany cyklus z tabletky a ešte do toho zápal. Neboj sa a nabudúce ak máš 16 v prvom rade riešte antikoncepciu.
@pininka velmi pekne vam dakujem❤️
@niquska55555 ahoj, po takejto tabletke môžeš mať problémy aj pol roka. Chod ku gynekologovi a porozpravaj sa snim o najvhodnejsej antikoncepcii v tvojom veku. Nieje to hanba a radsej to riesit skôr ako ked uz bude neskoro. Drzim palce.
@ninka9293 bola to len "zachrana" inak ziadnu hak neuzivam a ani nechcem... ja len ci mozem byt tehotna aj ked som krvacala ako pri normalnej ms
Podla mna nie si tehu....to ta tabletka uuuuplne rozhadze cyklus.
@niquska55555 prečo nechceš hak? Riešiť každú nehodu touto tabletkou nie je veľmi vhodné.... Sama vidíš, čo ti podrobila s cyklom... Určite by bola vhodnejšia hak, keď už máš partnera...
@zuzanaokasova neviem pocula som uz aj o tej ze spôsobuje neplodnost a take podobne veci...
teraz mi prislo velmi zle na odpadnutie, na vracanie musela som si lahnut, dat hore nohy a obklad na celo. neskutocne ma picha pod pupkom resp. v podbrusku hrozne sa bojim
Ja som mala menštruáci u normalne a po dvoch týždňoch som vzala tu tabletku, asi do 3 dni mi prisla ďalšia menštruáciu
@niquska55555 co si myslíš, že ťa tabletka spôsobuje?? Máš,, len " 16 tak by bolo vhodné sa chrániť... Pouzivajte kondóm, keď nechceš hak... Použiješ túto tabletku viackrát a máš to horšie ako hak... Strach, robí svoje, preto to bude zle...
aach, keď sa nevyznás, navštív gynekológa. Veď takto si môžeš ublížiť.. Ja som mala 17 keď som bola prvýkrát u gynekológa. Intímne som síce nežila, ale ja som mala hrozne silnú menštruáciu a brutálne kŕče, občas aj zvracanie. Takže určite odporúčam najprv navštíviť gynekológa a dohodnúť sa na správnej ochrane. Je to najlepšia cesta.
to znamena ze je normalne ze ma boli podbrusko a je mi zle?
malo by to po čase prejst?
@niquska55555 ta tabletka ma oveľa horsie hormonálne následky ako antikoncepcia. A antikoncepcia nespôsobuje neplodnosť. Co sa tyka stavu ktory mas ti spôsobila tabletka po nie tehotenstvo. Prejst to prejde len budes mat dlhsie problemy s cyklom nakolko si si to tímto narušila. Moze sa stat ze ho zrazu nedostaneš 2 mesiace, dakuj tabletke. Ak nechces byt tehotna nesexuj alebo sa patrične chráň. Viac takýchto nehôd a tabletka po a mozes si v budúcnosti búchať hlavu o stenu ze si si mohla dat radsej HA (ked nebudes moct otehotnieť)
vcera ma zacalo boliet hrdlo a pocula som ze je to kludne aj priznak tehotenstva... je to pravda? nechce sa mi verit ze mozem byt tehotna ked som po tabletke krvacala
@niquska55555 a ty si madar? x krat ti zeny povedali, tak padaj ku gynekologovi, ked nevies, nie si si ista a bolest hrdla povazujes za priznak tehotenstva, tak sa zober a chod na kontrolu, nie kvoli tehotenstvu, ale teda aby si vedela, ci si o.k. tu ti nikto z gule nevyvesti, ci si alebo nie si tehotna.
@niquska55555 Ano si tehotna! Bolesť hrdla je ako jediny príznak tehotenstva takto som porodila uz 17 deti. Navštív lekára ale skor psychiatra, ktory vysvetli aj ine veci.
a pred krvacanim aj cez som mala zapal mocovych ciest na co beriem antibiotika... dnes poobede som aj vracala po jedle no pred mi nebolo zle ani nic tak sa bojim