Tabletka po a menzes

suel
4. máj 2014

ako ste dostali menzes po tabletke po?ja som prvy dostala na den presne ale druhy menzes mi meška 10 dni.je nejaka osoba ktorej tak dlho meskalo popripade nedošiel vobec?? dakujem

lyzzy
4. máj 2014

@suel ....necitas pribalovy letacik?

suel
autor
4. máj 2014

prečo?

lyzzy
4. máj 2014

@suel ....lebo tam to je aj napisane....ze po uziti tabletky sa moze dostavit menstruacia skor alebo neskor....moze sa ti zmenit cely cyklus

suel
autor
4. máj 2014

no to som si prečitala, prvy mi prišiel normalne na den ,druhy neni 10 dni. zatial som čakala lebo som si myslela že je to rozhodeny cyklus.ale už sa mi to zda dost dlho

lyzzy
4. máj 2014

@suel .....a nie si tehotna?

suel
autor
4. máj 2014

no test som si nerobila .ale necitim sa zatial

lyzzy
4. máj 2014

@suel .....tak ked sa ti nieco nezda tak chod k lekarovi....nechapem co riesis

tinushka13
4. máj 2014

Skus tehu test.. len tak pre istotu.. opadne z teba panika a máš ho mať..😀 aspoň u mňa to tak vždy zabralo. že keď som si urobila, tak večer/ráno prišla mrcha 😀

suel
autor
4. máj 2014

neriešim ..pytala som sa ak niekomu meškal druhy menzes tak za aky čas došiel a či vobec došiel.. toto je forum nie??

suel
autor
4. máj 2014

tinushka13 no zatial som nenabrala odvahu 😅 ale budem musiet.

tinushka13
4. máj 2014

@suel Neboj.. odvahu naberieš. v akom čase PO si užila tabletku, ? Aj keď ani tá nie je 100% 😒 radšej si urob ten test.. budeš mať pokoj na duši.. uvidíš.. tak šup šup.. držím palce

suel
autor
4. máj 2014

@tinushka13 rano som už aj užila tak do 12hod.ale aj to bola tabletka skor len pre istotu .prvy menzes bol .uplne normalany a na den presne tak myslim že tabletka zabrala..no toho druheho sa neviem dočkat .gynek. ma dovolenku ako naschval

lulu369
4. máj 2014

@suel ja nemám skúsenosti s tabletkami "po"...no najlepšie urobíš keď si urobíš test (aby opadola panika ako píše tinushka13) a ak menzes nepríde, tak bude najlepšie ísť k doktorovi (hneď ako mu skončí dovolenka) 😉

tinushka13
4. máj 2014

@suel tak chvíľu počkaj.. mrcha iste príde. Ja viem že je to desné takto keď mešká. sa mi to stalo teraz naposledy a bola som taká mimo seba.. a len kvôli tomu, že som nemala ani páru kedy a kde ma teraz prekvapí 😖 ale ak s náhodou dostaneš k testom.. skús ho.. aj keď nemusíš byť tehu.. len tak.. aspoň mne to pomáha..

domin85
4. máj 2014

AK mas negativny test tak mrcha pravdepodobne pride. Ale ta tabletka je taky koktejl hormonov zze to rozhadze cyklus na tri mesiace az pol roka uplne bezne...Takze je mozne ze aj dalsia este bude meskat alebo pride skor, pripadne sa moze ukazat krvacanie pomimo, nelakaj sa nicoho z toho...

suel
autor
21. máj 2014

odpoved na otazku kolko može menzes meškat po tabletke je 25 dni .došiel uplne normalny a bežny ..pišem pre ine vystrašene baby 😉