Tabletka Apreg - skúsenosti

aniee_aniee
11. júl 2022

Ahojte ja som užila pred viac ako 4tyždňami tabletku po (apreg) mala som krvácanie na 5ty deň od použitia a teraz menštruácia mešká,,, myslíte že sa mám obávať alebo máte podobnú skúsenosť?

taktotedanie
12. júl 2022

Rozhadzany cyklus, po takychto liekoch sa ani necudujem
Nabuduce si dajte vacsi pozor

katkakanarska
29. júl 2022

Prišla menštruacia? ja som si apreg vzala v nedelu večer, 39,5h po styku,dnes som mala prve krvacanie,lenže v nedelu som mala ovulaciu a až vtedy som si vzala tabletku,nie sme si na 100% istí,či sa spravil vo mne,nebolo to za triezva. No som ešte mlada a nemam žiadne skusenosti,tak budem rada za každy nazor alebo radu. 🙂

aniee_aniee
autor
30. júl 2022

@katkakanarska menštruácia u mňa zatiaľ neprišla🙈😣a neviem čo robiť lebo som aj v zahraniči ,, asi jedinw treba čakať ja som si aj test robila a negativny ,, asi to rozhádže poriadne,, potom daj vedieť ak tebe príde 🙂)

katkakanarska
31. júl 2022

@aniee_aniee V piatok som mala slabé krvácanie bez bolesti a ráno mi prišla menštruácia,uplne bezbolestná,len veľmi silná,fyzicky sa cítim dobre,ale moja psychika po tej tabletke je na tom hrozne. Možno ti mešká zo zmeny prostredia, verím, že príde 🙂

randomsaxana
5. aug 2022

@aniee_aniee mohla by som sa prosím spýtať ako to celé dopadlo ?

marianka17
14. sep 2022

@aniee_aniee pomohla tá tabletka Apreg ? Pretože dnes ráno okolo 11 som si ju dala … a nemam s tým žiadne skúsenosti takže by som bola vďačná za nejakú radu ďakujem

aniee_aniee
autor
15. sep 2022

@marianka17 ahoj, z vlastnej skusenosti by som si ju už nedala 🙈meškala mi ms viacej ako mesiac nakoniec sice krvacanie dorazilo ale toľko nervov ,, radšej nejaká iná značka keď už tak, mala som aj skusenosť s postinor a tá mi ms upravila a prišla presne načas,, to je moja skusenosť

marianka17
24. sep 2022

@aniee_aniee no lebo ja som si ju dala a žiadne krvácanie ako tu baby písali na 5 deň som nemala takže neviem ešte no ale ďakujem za odpoved 😊

marianka17
29. dec 2022

@aniee_aniee ahoj môžem sa spýtať ze v septembri som použila tabletku Apreg menstruacia prišla tak ako mala všetko pohode tento mesiac som si ju vzala zase ale tento krát už skôr po 14 hodinách vtedy som nemala také účinky ako teraz nekrvacala som na 5 deň ako tu baby písali ani v septembri keď som ju užila ale bolia ma kríže teraz a prsníky vždy mám tieto bolesti pred mš. Ale teraz mám taký čudný pocit neviem či to je len tak strach alebo tá tabletka to robí ďakujem vám za skorú odpoved

vera55555
8. mar 2023

@marianka17 ahoj môžem sa opýtať ako si dopadla lebo aj mňa bolia dosť kríze aj pod bruško....a ešte nič neprišlo tak neviem čo mám čakať...

marianka17
8. mar 2023

@vera55555 ahoj z vlastnej skúsenosti som mala tabletku 2 krát nič horšie som nezažila menstrucia mi meškala 2 dni… po tej tabletke mi začalo byt nevolno strašne myslela som si že odpadnem … prvú menstruciu som dostala takú že som krvacala len dva dni až na druhý mesiac prišla tak ako mala … a všetko sa mi upravilo časom je to veľká dávka hormónov nikdy by som si ju už nedala …

vera55555
8. mar 2023

@marianka17 no už to zisťujem....je mi dosť zle no boli má pod bruško a aj kríze dosť a aj sem tam mi príde na zvracanie 😒 proste mám pocit ako keby som bola tehotná 😄 preto sa pýtam či zabrala alebo nie .. lebo ja som chcela escapelle ale tu nemali no som aj čítala že dosť žien napriek tejto tabletku aj tak otehotneli...ja už mám 3 deti (samozrejme chceme a plánované) a doteraz sa nám nič také nestalo a dávame si riadny pozor lebo už viac by sme už nechceli a hlavne v tejto dobe keď všetko drazeje neskutocnou rýchlosťou. Nemám skúsenosti s touto tabletku preto sa pýtam že čo vlastne mám čakať a vy ste mali podobne príznaky ako ja...tiež som už nejaký čas po tabletke a menzes ešte neprišiel ani po 5 dňoch ako písali žienky predtým...tak čakám a čakam a už stresujem troška 😁

marianka17
10. mar 2023

@vera55555 aj ja som stresovala stále som na to myslela ale menštruacia prišla netreba stresovať a byt v klude pretože keď stresujete je ešte horšie .. z vlastnej skúsenosti by som si ju už nedala je to svinstvo a dlho trvá pokiaľ sa vám upraví cyklus ( aspoň ja som to tak mala )
Tiež som nekrvacala na 5 deň boleli ma prsia kríže to bol koniec … ale z vlastnej skúsenosti vám poviem že som mu mala dva krát a zabrala chvála bohu tak netreba stresovať ☺️☺️😉

natalia127483
10. mar 2023

@marianka17 no ja by som sa chcela spytat na 2. Den mrsky som mala styk a do 24hodin som mala tuto tabletku stale mam taky divny pocit uz mi 6 dni meskaju a neviem teda ci mi zabrala ja som mala porom trosku krvacanie po tej tabletke ale potom uz bolo ticho a nic pobolieva ma niekedy brucho a vytok mam bielo/ zlty tak sa chcem spytat na nazory

dia_004
18. okt 2023

Ja som tuto tabletku zobrala do 12 hodín. Hneď po asi 3 hodkach mi prišli vedľajšie účinky. Extrémne sa mi krútila hlava našťastie mi nebolo zle od žalúdka. Potom som mala citlive prsia extrémne. No a nakoniec som dostala silnú menštruáciu našťastie načas. Volala som doktorovi a dostala som dve injekcie a tabletky na zmiernenie. Ale každá sme iná a u každého to môže byť inak. No po tomto by som ju už nezobrala. Baby buďte opatrné.

adrika0850
22. okt 2023

Dobrý deň taktiež by som sa chcela opýtať k téme….užila som tabletu Apreg 18-teho oktobra(nedávno) menštruácia mi mala prísť 19-tého,dnes je 22 a stále nič viem že sú to len 3 dni ale myslíte,že to je kvôli tabletke? Veľmi Vás prosím o odpoveď a vopred ďakujem 🙏🏻

dia_004
22. okt 2023

Určite nestresovať a byť kľudná. Ešte by som počakala deň max dva či sa objaví ms a potom skúsila zavolať lekárovi. Je tam myslím aj písané že chodí na čas a ak sa neobjaví po 5 dňoch tak by sa mal kontaktovať lekár. Dúfam že všetko dopadne v poriadku

adrika0850
23. okt 2023

@dia_004 Ďakujem veľmi pekne za odpoveď😊ms prišla dnes 🙏🏻😮‍💨

dia_004
23. okt 2023

Jasné za málo. Dúfam že všetko bude okej 😄

rebekkafia
24. nov 2023

@adrika0850 mala si aj príznaky ako pred ms ?

dia_004
24. nov 2023

@rebekkafia u mňa boli rovnaké príznaky ako pred MS len boli veľmi intenzívne plus väčšie bolesti v podbrušku a oveľa viac aj citlivé prsníky. A aj veľká naladovosť.

rebekkafia
25. nov 2023

@dia_004 a koľko dni ti pretrvával PMS? Ja ro už mám 5 deň menzes mal prísť včera

dia_004
26. nov 2023

@rebekkafia trvalo mi to zhruba tak 8 alebo 9 dní. Mne MS prišla na čas.

rebekkafia
26. nov 2023

@dia_004 už prišla dnes

dia_004
27. nov 2023

@rebekkafia dúfam ze ju budeš mat v poriadku a tak ako zvyčajne mávaš

sabca_m3
30. mar 2024

Ja dam svoju skusenost, uzila som apreg ale presne v ten den som mala ovulaciu, uzila som ju hned na druhy den (do 12h) ale mne nezaucinkovala, ostala som tehotna

katax
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lenka_1705
5. okt 2024

no myslim si že záleží veľmi na dni cyklu, všade píšu že tabletka po len oddialuje ovulaciu a po ovulacii už nemá žiadny efekt. moja skúsenosť, na 16DC nehoda (mávam cca 28 dňové cykly, niekedy 25-27), do 10 hod. apreg, nežiaduce účinky v ten deň silná bolesť hlavy, inak nič..o týždeň slabé spinenie cca týždeň až do MS, ktorá prišla normálne ako mala, test tiež negativny