Tableta v krku

27. aug 2023

Čím to je že vždy keď si zapijem tabletu /kapslu tak ju cítim akoby v krku alebo tak nižšie pod krkom ešte dlho dlho(a to teda dosť vody vypijem po zapiti ) , miestami má prepadá strach že sa tým udusim. Tlači má to tam a núti akoby nasilu vygrgnut a niekdyy mi uplne nejde a hneď začnem panikáriť. Nechápem ale stáva sa mi to väčšinou vždy keď si zapijem kapslu takto večer. 🙄

guudy
27. aug 2023

A to ti nikdy nenapadlo zajest niecim tu tabletku, aby ti neostala v hrdle??

viestta
27. aug 2023

Urcite ti v hrdle neostala ak si ju dostatocne zapila, je to len blby pocit z podrazdenia hlatanu

autor
27. aug 2023

@guudy skúšala som si niekedy dat čosi za tým ale nepomohlo mi to , stále som to tak isto cítila 🤷🏻‍♀️

autor
27. aug 2023

@viestta a to mi môže zakaždým takto podráždiť ta kapsula ? Nikdy som to nemavala , teraz neviem či je ti tým ze sa nato sústredím a bojim sa už alebo čo 🤔

zobaka
27. aug 2023

vzdy, najlepsie s nou zjest kusok rozka

danielahamar
28. aug 2023

Podla mna panika z lieku

ja552
20. jún 2024

Ja to mám práve dnes, presne ako to opisujes a stáva sa mi to hlavne s nurofen Rapid. Nechápem tomu. Vypil som pol litra vody, prvých 30 minút som mal pocit že mi to hrdlo nejak puchne a že sa možno zadusim a potom som šiel spat a citim to ešte podobne aj dnes po prebudení.

ja552
20. jún 2024

@danielahamar panika nie je z lieku ale z reakcie hrdla na ten liek

selenka7
20. jún 2024

nezadusis sa urcite, ked si ju prehltla. Pableka je v pazeraku, vzduch prudi priedusnicou. Odporucam dostudovat biologiu cloveka 🙈

danielahamar
20. jún 2024

@ja552 niektorí ľudia do seba nedajú tabletky, lebo sa ich boja, tak ti bolo myslené,takže áno panika z uzitia lieku