Vela tém je venovanych problemom s otehotnenim v spojeni s pcos. Ale mna zaujima ako to u vas vizera po porode. Vratili sa pcos spat? Napravil sa cyklus? Beriete nieco? Riesite to vobec? Mozu polycysticke vajecniky, ktore sposobuju nepravidelny cyklus ublizit, zhorsit nieco?
A tie co ste uzivali hormony na podporu otehotnenia, pripadne ste boli na ivf, a uz nechcete viac detí, uzivate antikoncepciu?
Proste ma zaujima vas dalsi zivot s pco, nie zivot smazilky s pco, ten velmi dobre poznam 😀
@lauricka mne cely zivod chodil menzes divoko, resp nechodil vobec, po prvom porode to iste a teraz po druhom chodi jak hodinky. Tak nechapem. Vahu mam rovnaku. Jedine co sa zmenilo je ze uz nechcem otehotniet, tak ci to bola aj psychika.... A preventivku mam az v lete, skor nemam dovod chodit k doktorovi. Tak som zvedava, ci sa najde baba, ktorej pco zmizlo
@amy25 no tak co sa tyka rizik, tak asi to ako sa vsade uvadza, diabetes, cholesterol, vysoky tlak...su veci, ktore asi hrozia pri tejto diagnoze. Lepsie je asi studovat zahranicne stranky, tam sa da viac info najst. Niekde pisali nejake zeny, ze sa im zdalo, ze po porode im PCOS zmizli. Fakt netusim, ci to moze proste zmiznut...Pravdou je, ze prvykrat som bola na drillingu, aby som otehotnela a druhykrat som otehotnela len tak, ani neviem ako. A teraz, ked mi nabehol cyklus prvykrat po druhom porode, tak by som podla hlienu povedala, ze to vyzeralo na plodny ako pri ovulacii...panbohvie. Zahadna diagnoza. Tiez ma zaujima, ci maju nejake zienky potvrdene od Dr. ze ci sa im vajecniky upravili po porode alebo to ostalo rovnake. Ze som sa ja neopytala na prehliadke, ze ako vyzeraju moje vajecniky teraz :D