Syndróm polycystických vaječníkov - liečba bez antikoncepcie

usmiata007
22. feb 2014

ahojte 🙂 prosim vas o pomoc, uz od 15tich rokov mam PCO syndrom (teraz mam 25 rokov). brala som dlhe roky antikoncepciu - vysledok depresie, nalitaie vodou a nafuknute brucho, opuchnute nohy, vypadavajuce vlasy, nizke libido, rozhadzane hormony a PCO nadalej pokracuje, zatazena pecen, teraz mam vela potravinovych alergii atd.

Uz to svinstvo nechcem, neberiem to cca 5 rokov, brala som to kvoli PCO (4 rozne druhy antiky fuj)
Brala som aj nie-antikoncepcie- hormony progesterony napr. Provera, Lutenyl, Duphaston - podobne az rovnake negativa ako atikoncepcia!
NEMAM ZAUJEM O DETI, NESNAZIM SA O NE NIJAK A NEMAM PARTNERA, CHCEM LEN VYLIECIT PCO A DOSTAVAT MENSTRUACIU.

Dr. tvrdi ze musim brat aj estrogen aj progesteron, existuje niecolahke co moje telo nebude trapit trak ako prdosle lieky?
ako vyriesit ten neporiadok v organizme? EXISTUJU ESTROGENY A PROGESTERONY KTORE NIE SU V ANTIKONCEPCII, V DUPHATSONE, PRIVERE ANI V LUITENYLE? cisto pokusny kralik som

obcas zabera Agolutin a neofolin, ale niekedy mi menzes aj tak nepride! :/ mam optimalnu ZDRAVU hmotnost - cize nie som typ zeny PCO ktorej by kazali schudnut to vobec nie, nosim velkost cca S (36) cize nie som ani vychudnuta ale som stihla tak ani nepotrebujem schudnut.

este vraj je na to operacia, ALE OPERACIA JE VRAJ PRE ZENY KTORE CHCU OTEHOTNIET A NERIESI SAMOTNE PCO
dakujem za svetky vzacne rady, uz som naozaj po 10 tich rokoch boja zufala

inac az na choroby som vesela, optimistick, spolocenska, jem zdravo, mam zdravu hmotnost, cvicim a milujem svoj zivot ale tento problem je ejho tienom. Prosim vas poradte mi.

Dakujem 🙂

pekny vecer zelam

janinah
22. feb 2014

ak si ešte nebola v Ľubochni na konzultácie,tak odporúčam...

usmiata007
autor
22. feb 2014

dakujem za radu 🙂 su to 3 hodiny cesty z Ke tam a 3 spät tak neviem ako by som tam dosla napr. na 8mu rano... ale mozno sa odhodlam, neviete mi poradit niekoho blizsie v alebo pri KE?