Syndróm dráždivého čreva

pupetko263
17. dec 2022
Používateľ pupetko263 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pupetko263.

Ahojte vedeli by ste mi poradiť máte skúsenosti so syndrómom dráždivého čreva? Asi pred 8 rokmi mi túto diagnózu stanovili prežila som dosť stresujúce obdobie dieťa a tak dali mi lieky Duspsatalin cítila som akoby som sa dobre nevykakala taký tlak som cítila v konečníku a teraz to mám znova si myslím tiež cítim to isté a tiež v poslednom čase som prežívala stresujúce obdobie neviem či si mám dať zas predpísať lieky alebo poznáte iný spôsob ako to prejdej je to dosť nepríjemné keď sedím a tak ďakujem za každú odpoveď

evica17
17. dec 2022

@pupetko263 a keď veľ vlákniny a piješ veľa vody ? Ak nie,tak v prvom rade toto naprav.
Ale ak má šindeľ problém, tak si to choď dať predpísať , načo sa trápiť zbytočne

3009
17. dec 2022

@pupetko263 okrem Duspatalinu je potrebné denne užívať Opti Fibre-to je špeciálna vláknina bez chuti a zápachu a zamiešaš ju do tekutiny, jogurtu a pod. Treba ju jesť dlhodobo a denne.