Caute, syn ma stuchol do oka cca pred mesiacom, ale dost silno, nevedela som ho otvorit, a na dalsi den to uz bolo v poriadku, davam si kazdy den ocne kvapky na zvhlcenie, ALE v noci som sa zacala budit s bodavymi bolestami v tom mieste, kde ma stuchol. Pravdepodobne mame suchy vzduch v izbe... Pisala som aj ocnej, tak mi dala kvapky vtedy, ale nepomohli.
Podla mna urcite pijdem na vysetrenie pre istotu, ale nema niekto s tym skusenosti? Ako sa oko zahoji? Alebo to je uz trvale.....?
Vdaka
Oko je dosť citlivé. Najlepšie aby sa ti na to pozrela očná.
mne presne takto syn poškodil rohovku, treba ATB kvapky a mastičku na zahojenie, sama si nič neordinuj
Dakujem krasne!
a mne dr. dával ešte šošovku na ochranu oka kým sa to nezahojilo, bolesť je to ozaj veľká
Ja som to riešila až po rokoch, keď som začala mať v noci bolesti. Objavilo sa to párkrát, že som sa v noci zobudila na tlak a aj na pohľad bolo oko vystúpené (ako opuchnutá očná guľa. Robili mi aj CT, ale nič nenašli. Medzičasom sa mi zhoršil na tom oku zrak, posledné meranie -4 (druhé oko je OK). ☹ Našťastie to mozog zatiaľ vyrovnáva a tie nočné bolesti už nie sú, ale dioptrie sa mi už asi nezlepšia.
Pamätám sa,ja som mala podobne,museli mi to na očnom ošetriť,bolo vidieť,že to bolo poškriabané,dali asi mastičku, zahojilo sa to. Treba ísť za Dr.