Svrbivé a tvrdé miesta na lakti a nad zadkom

yella8888
11. jan 2021

Ahojte dievcata, na lakti a nad zadkom sa mi vyhodili taketo tvrde akoby stipance ale, neustiplo ma nic..ani som nic cudne nejedla, su to take svrbive tvrde miesta..mate niektora skusenost? Dakujem 🙂

anjelicek26
11. jan 2021

@yella8888 nemate domace zviera? Morca? Podla mna plesen, ale nie som lekar, toto fakt koznej ukazat.

3petka
11. jan 2021

Skôr to vyzerá ako začínajúca psoriáza alebo nejaká pleseň

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katulastraka
11. jan 2021

nezmenila si prasok na pranie? ja som raz mala takuto alergiu na lanzu, odvtedy ju nepouzivam 🙂

joja101
11. jan 2021

Fú no mne to tiež príde ako začínajúca psoriáza lebo to býva také tvrdšie a presne takto ružové a až potom sa objavujú šupinky suché kože, ktoré opadávajú. A robí sa to presne na kĺboch najviac, čiže lakte kolená a takto

yella8888
autor
11. jan 2021

@joja101 a potom to ako postupuje? Lebo mala som to aj minule vyhodene a na druhy den mi to zmizlo..inac mi este napadlo ze som sa hrala so psikom vcera vecer a dnes som to mala

miro1360
11. jan 2021

absolvuj testy na alergiu, histamínovú intoleranciu a prípadne ďalšie intolerancie na potraviny ... ja to tipnem na tu histamínovú

elistek13
11. jan 2021

@yella8888 Bolo by dobre ist na kozne normalne kym to stale mas aby sa ti na to pozreli ak sa ti to stalo, ze sa ti to objavilo a potom zmizlo a zasa objavilo tak to bude skor nejaka alergia a uz len treba zistit na co, takze odtial ta poslu pravdepodobne este aj na alergologiu

yella8888
autor
11. jan 2021

Dakujem dievcata, budem musiet ist 🙂