Ahojte dievcata, na lakti a nad zadkom sa mi vyhodili taketo tvrde akoby stipance ale, neustiplo ma nic..ani som nic cudne nejedla, su to take svrbive tvrde miesta..mate niektora skusenost? Dakujem 🙂
Skôr to vyzerá ako začínajúca psoriáza alebo nejaká pleseň
nezmenila si prasok na pranie? ja som raz mala takuto alergiu na lanzu, odvtedy ju nepouzivam 🙂
Fú no mne to tiež príde ako začínajúca psoriáza lebo to býva také tvrdšie a presne takto ružové a až potom sa objavujú šupinky suché kože, ktoré opadávajú. A robí sa to presne na kĺboch najviac, čiže lakte kolená a takto
absolvuj testy na alergiu, histamínovú intoleranciu a prípadne ďalšie intolerancie na potraviny ... ja to tipnem na tu histamínovú
@yella8888 Bolo by dobre ist na kozne normalne kym to stale mas aby sa ti na to pozreli ak sa ti to stalo, ze sa ti to objavilo a potom zmizlo a zasa objavilo tak to bude skor nejaka alergia a uz len treba zistit na co, takze odtial ta poslu pravdepodobne este aj na alergologiu
Dakujem dievcata, budem musiet ist 🙂
@yella8888 nemate domace zviera? Morca? Podla mna plesen, ale nie som lekar, toto fakt koznej ukazat.