Ahojte
Nestretli ste sa niekto ze by Vas svrbelo znamienko (šošovicka) ?
Ja mam na tele viac znamienok, naposledy som bola na kontrole v aprili so znamienkami, davam si raz rocne vzdy nejake vybrat…
No ake teraz ma znamienko jedno na krku svrbi. Uz sa mi to stalo v lete cca mesiac dozadu, tiez ked boli horucavy, myslela som ze to je z toho potu , preslo to tak o dva dni, no dnes ma to zacalo svrbiet zasa. Neviem ci to nieco znamena ci nie, ci radsej hned zajtra navstivit koznu lekarku.
Dakujem za Vase rady a skusenosti
Ja som mala 2 malé šošovičky na krku - jedno zboku, vždy som oň zavadila retiazkou a druhé vzadu hneď na línii vlasov, tam som ho večne šuchla hrebeňom. Niekedy, keď som sa potila, tak svrbelo. Dala som obe pred pár rokmi odfiknúť a svätý pokoj. Ak sa ti niečo nezdá, tak zbehni k dr., pre pokoj duše
@lucyka149 môžeš to mat len podráždene z toho že si si to skrabala. Išla by som ho dať vybrať.
vzdy ked mas podozrenie radsej zabehni si dat znamienko skontrolovat. Lekar ti povie, ci je problem so znamienkom samotnym a asi ti odporuci vybrat ho alebo ti povie, ze znamienko je uplne v poriadku a len mas citlivu kozu prave v jeho okoli z neviem akeho dovodu. Radsej 1 nazor lekara, ktory znamienko aj vidi ako 100 nazorov tu na mk