Svrbiace vyrážky na chrbte a na prsiach

motylik91
27. jan 2015

ahojte baby mam problem uz dlhsiu dobu ma trapia vyrazky na tele chrbte nad prsiami na rukach ktore neznesitelne svrbia a vzdy ked svrbia poskrabnem ostanu jazvycky ktore mam na tele a je to strasne neprijemne hlavne ked si dam tielko :( u koznej som stym bola dala mi mast ktora na to vobec nezabera a neviem co mam skusit je to neprijemne hlavne vlete na kupalisku vtedy sa to opali a zmizne no potom sa mi to znovu spravi a znova svrbi pred priatelom sa aj hambim vyzliect no hroza :( neviem z coho to je ci sa potim a vtedy sa to spravi alebo neviem hygyenu dodrziavam pravidelne prosim poradte nejaky krem mydlo dakujem za vase prispevky.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
motylik91
autor
27. jan 2015

@zazvorka87 doktorka o nicom takom nerozpravala mysim ze to je ok aj stymi hormonmi...

domak2
27. jan 2015

@motylik91 ved ale kozna ti dala mast, ktora ti nezabera a teraz co ? Naspat ku nej a prist na pricinu a nech ti najde liek co zabera. My ti tu mozeme radit od pustania zilou po zivu vodu. Nepozname tvoj zdravotny stav ani tie vyrazky nevidime. Tak bud naspat k nej alebo k obvodnej .

dejnas
27. jan 2015

myslím, že to môže byť ekzém, ale aj alergia.... choď znovu na vyšetrenie, pýtaj sa, nedaj sa odbiť... trvaj na nejakých testoch... na alergológii si už bola? ako dlho to trvá?

tiwyna
27. jan 2015

Kedy ta to svrbi? Cez den, alebo aj v noci? Ked sa zahrejes a spotis?

mamazem
28. jan 2015

Ako prvé skúste vysadiť mlieko a všetky mliečne výrobky. Vo viac ako 80% kožné problémy buď zmiznú úplne alebo sa značne zredukujú. Na jar si urobte detoxikačnú pečeňovú kúru.

motylik91
autor
28. jan 2015

@tiwyna vnoci najviac

motylik91
autor
28. jan 2015

@mamazem vyskusam dakujem

nutrimas
28. jan 2015

@motylik91 Stav pokozky odzrkadluje stav nasho vnutra...Mali by ste zacat tam, zharmonizovat vnutorne prostredie, upravit stravu, eliminovat alebo odstranit potenc. spustace ako napr. spominane kravske mlieko a vyrobky z neho, lepok a pecivo, biely cukor a sladkosti...
Ak Vam nerobili hormonalny profil, mohli by ste si ho vyziadat, aby sa zistila pricina Vasich problemov a aby ste sa mohli zamerat na jej odstranenie.
Vyrazky mozu poukazovat prip. na zly stav pecene, prip. hrubeho creva. Vybornym pomocnikom na posilnenie a ocistu pecene je bodliakovy olej. Odporuca sa uzivat dlhodobo, 1KL rano a vecer:
https://www.modrykonik.sk/shops/vyzivove-doplnk...

tiwyna
30. jan 2015

@motylik91 nemas svrab?