Dobrý deň, mám 26 rokov a pred pár dňami sa mi objavili na stehnách takéto fľaky. Žijem v zharaniči, bola som aj u kožnej, ktorá mi povedala, ze ma nieco uštiplo. Podľa mna to ustipnutie ale nie je, pretože sa mi kazdy deň objavujú nové fľaky. Stretli ste sa uz s niečim podobným ? Ak áno, co by to mohlo byť. Dakujem
@karinockaaaa ahoj máš to po celých stehnách? Či len na jednom mieste?
@arcticcode myslim si preto, ze to nie je od ustipnutia, pretože moj priateľ napríklad nemá absolutne ani jeden fľak
@bobricek1979 mam to iba na stehnách, nikde inde
@karinockaaaa môžu to byť stipance
@karinockaaaa zviera doma máte? Nestahovali ste sa nedávno? Nekupovali staro-nový kus nabytku? Nedostali od niekoho oblečenie?
@katarinamarkova zviera žiadne, ani nábytok, kupila som novým praci prášok, ale uz aj ten som vymenila tak uvidim ze ci náhodou. Alebo potom žeby nejaká reakcia na nejakú potravinu
@karinockaaaa ahoj zistila si čo to je alebo z čoho? Mám ten istý problem. Mne to začalo približne 4 roky dozadu, mala som pauzu dva roky a zas. Kožna tiež nevie čo by to mohlo byť. Taktiež pracujem v zahraničí a kožna mi vravela že to môže byť inym podnebím, dala mi aj nejaké tabletky ale tie nepomohli. Vyzerá to úplne rovnako a mám to tiež len na stehnách. Ďakujem
Ze sa objavuju kazdy den nove este neznamena, ze neustiplo. Mozte mat dakde blchu, plosticu, alebo inu marhu