Ahojte asi dva týždne ma svbria oci v kutikoch, niekde som čítala že to je príznak kovidu. Môže to byt pravda? Mali ste niekto tento príznak? Okrem toho mám dnes teplotu 37,4 a neviem teda či je to len obyčajná zvýšenka alebo sa mám pomaly pripraviť že ma prišla navštíviť korona :D
svrbenie byva aj priznak alergii, teda hlavne alergii.
ja mam vzdy pri nejakom infekcnom ochoreni svrbenie pier, nosa, usi a obcas aj oci, no priznaky ochrenia smi dostavia bud v ten isty den,a lebo an dalsi den. a zaujimave je, ze pri covide som o vobec nemala.
cize svrbenie oci a teplotu by som vobec nespajala, ak je medzi nimi rozdiel 2t.
cize svrbenie oci je skor zrejme alergicke a z coho mas teplotu, to sa zrejme ese uvidi. ci je o covid, to ti tazko tu niekto povie. ak by sa ti pridruzili dalsie typicke priznaky, tak potom tu ta moznost bude, ale aj tak je lepsie to potvrdit testom. moj mm mal prejavy a nakoneic bol negativny, hoci bol v kontakte so mnou ( boli sme v karantene ) koli mojej pozitivite a to som bola este aj priznakova.
No my s mužom sme mali na začiatku take unavene oči ale skôr tak ako keby pálili ako pri chrípke by som povedala.
Ja som mala svrbenie očí ako príznak histaminovej intolerancie.
Mňa pri covide neskutočne boleli oči 😣
svrbí ma riť, je to príznak kovidu?