Dobry vecer. Mam taky problem. Svrbi ma pokozka hlavy a su tam chrasty a z toho lupiny, kedze si to rozskrabem. Ak si vlasy umyjem tak hned na druhy den ma velmi svrbi hlava a nedokazem sa prestat skrabat. Netusim preco ma tak svrbi hlava, ze sa mi az chrasticky robia. A taktiez mi hned zmastneju hore. Mam ist ku koznej alebo pomozu nejake vlasove pripravky? Vdaka.
Jednoznacne treba ist ku koznej. A prestat pouzivat ten sampon. Skus nejake z lekarne Ducray ds je dobry, alebo bioderma pre atopicku pokozku. Ale ku koznej treba zajst. Ja som bola na tom podobne. Pomohol mi ducray, striedala som ho s detskym samponom.
Na kožné....mňa svrbela pol roka. Bola to baktéria ..
Dakujem za kazdu radu dievcata. 🙂) Tak najlepsie bude navstivit tu koznu, aspon budem vediet presne co a ako..
Ja som mala niečo podobné 🙂 tak isto som navštívila kožnú a ona mi poradila, nejaké šampóny proti lupinam, ktoré mi vôbec nepomáhali. Mala som aj seboreum. Každým dňom to bolo horšie. Našla som si na nete šampón Scin cap a veľmi mi pomohol.
Mama ma len lupiny a tiež ju svrbela hlava... teraz tiež používa môj šampón a tiež jej veľmi pomohol 🙂
Seborea. Kukni si na nete. Mne ale tie ich speci sampony boli moc silne. Vyhovuju mi sampony bez parabenov naj tuhe sampony. Inak seborea ma niekedy loziska aj mimo vlasov - kol usi a podobne - velmi velm ipomaha kys salycilova - 2% tna riedena v oleji - nachystaju ti v lekarni - rozpusti tie supinky a hlavne prestane to svrbiet. Ale lekara odporucam nech to určite pozrie
Ja.mam ten istý problém bola.som.na koznom kaderníčkou som to.riesila obvodnou lekarkou a nik nic neporadil ...ale ako pisu je to teraz v zimnom období... tak vyskúšam ten šampón z dm kedze Všetky mozne som vyskúšala
Ja som si teraz objednala od eucerin dermocapillaire take serum s 5% ureou a dalsimi specialnymi zlozkami na tieto svrbiace loziska.. Ja mam seboreu
urcite smer kozne, aby sa vylucili diagnozy ako napr. psoriaza
Poodbne niečo sa objavilo pred 2r u mna. Nue az v takej miere ako u teba. Tiez ma svrbieva hlava cca na druhy den po umytí. Dovtedy som nemala bikdy problém. Momentalne mam sampon s ureou eucerin. Je fajn ale nie je to to prave orechové. Mam citlivu pokozku hlavy a tiez suchu..
Šampón Nizoral je top.
@zuzkaa1991 aky sampon prosim Vas to je???
Chod na kozne, tam ti poradia najkvalifikovanejsie.