Svrbí ma pokožka hlavy

1. jan 2022

Ahojte.Posledne dni ma svrbí hocikde na pokožke hlavy.Mam tam velmi vela drobnych bielych,myslím že lupin.Ale niekedy mam obavu,že čo keď su to vsi..Tieto malé bodky čo mám padaju a vraj vtedy sú to lupiny len niesom si ista:( Ak pôjdem na kožné ,tak kožná lekárka mi normálne bez problémov pozrie pokožku hlavy?Asi blbá otázka ale zatiaľ som kvoli tomu nebola na koznom a nechcem sa tam strapnit.Mate skusenost stým?

lauristrk
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
evita_g
1. jan 2022

preventívne si umy vlasy šampónom proti všiam a vyžehli si ich

sissy27
1. jan 2022

Môže to byť čokoľvek - alergia na šampón alebo iný vlasový prípravok, suchá pokožka, seborea, ale vši to nebudú.

autor
1. jan 2022

@lauristrk už dlhodobo pouzivam taky klasický Tania čo aj aj šampón aj kondicioner

maminkadeticiek
1. jan 2022

Mas suchu pokozku hlavy.Bud chod ku koznej,to je asi najrychlejsie a najlacnejsie riesenie,alebo chod do lekarne a tam ti odporucia nieco na pokozku hlavy.

kallanchoe
1. jan 2022

Ja to mám tiež najmä v zime....keď dlho používam šampón jeden a ten istý, po čase ma svrbí pokožka a musím zmeniť...každý,každý druhý deň umývam vlasy (mám ich dlhé) keď napr. Neumyjem na tretí deň má už príšerné svrbí....mám suchú pokozku na hlave....teraz používam konopný šampón ryor,kupujem na notine,v lekarni...a je naozaj úľava od svrbenia...ale každému iné sadne....ja mám takú suchú pokožku že mám tie suché akokeby lupiny aj v obočí....takze ráno musím nakremovat aj tie 🤷a niesu potom,aj začiatok pokožky okolo tváre,nad čelom, kde sú uz vlasy musím načapať kus krému...lebo tam to je najhoršie najviac to vidno hocijak sa ucesem.....takže aj podľa toho som prišla že je to veľmi suchá pokozka....po kreme.to nieje....samozrejme nedá sa nakremovat pokožka na celej hlave...neviem prečo to mám len v týchto chladných mesiacov hrozné....

marcellka32
2. jan 2022

Nizoral sampon

dominika2505
2. jan 2022

Ja som mala to isté. Používam neparfumovane šampóny na vlasy...alebo sebamed,alebo seborin(majú len v Nemecku pokiaľ viem) odvtedy mám pokoj 😊