Svrbí ma bradavka, mali ste podobný problém ?

3. jan 2020

Ahojte dievčatá mam taký problém, že ma asi 2 týždne svrbí iba jedna bradavka, nie je to v kuse 2 týždne ale trvá to s prestávkami, 3 dni ma svrbí, 2 dni mam pokoj a takto sa to strieda. Mali ste podobný problém? Viete mi niečo poradiť? Alebo treba isť za gynekologom? Sono prsníkov som mala robené v auguste.Ked som si dala do google svrbenie bradavky vyhodilo mi tam strašnú diagnozu mam strach.

sandra1910
3. jan 2020

tak nedavaj do googlu..vzdy ked tam das hocijaky priznak prve co ti vyhodi je hned strasna diagnoza..hoc aj zlomeny necht na nohe..podla mna ju budes mat len podrazdenu od niecoho..

tigev
3. jan 2020

nekojis? ak ano, odstrekni si trocha mlieka a tym mlieckom si ju potieraj.. materske mliecky nam vyliecilo uz vela koznych ochoreni ;)

simsalabim
4. jan 2020

Ja to mavam uz roky, prvy krat som mala okolo 20. Gynekologicka si nevedela so mnou rady, poslala ma do prsnikovej poradne k znamemu lekarovi Bellovi. Ani ten nic nezistil, len odporucil pravidelne premastovat mastnymi kremami a v case intenzivneho svrbenia skusit canesten krem, ze to moze byt podrazdene a infikovane slinami partnera. Po 1-2 dnoch zaberie, natieram este par dni. Vracia sa mi to sporadicky cele roky.

autor
4. jan 2020

@simsalabim no ja som čítala na nete že sono aj mamograf nič nezistí ak sa jedna o rakovinu bradaviek , či ako to volajú pagetov syndrom... iba biopsia zisti to, a teba svrbí tiež iba jedna bradavka?? a ako často s tým máš problémy?

autor
4. jan 2020

@tigev nie nekojím

simsalabim
4. jan 2020

Pozri, ak si nervozna, chod si to dat vysetrit. Ja som bola, ako som pisala a o ziadny Pagetov syndrom sa nejednalo. Ako casto to mavam, netusim. Mozno 2-3x do roka? Mam to uz cele desatrocia, zacalo to okolo 20ky a o par mesiacov budem mat 50.

autor
4. jan 2020

@simsalabim ale napríklad máš to pár dni a potom to zmizne? lebo ja to mam dlhšie teraz... par dní ma veľmi svrbi, potom to prestane, potom zasa a dookola..

simsalabim
4. jan 2020

Mala som to tak. Ale odkedy dodrziavam vyssie napisane, vyskytuje sa to len sem tam.

katika1811
26. jún 2023

Ahoj ako si dopadla so svrbením bradavky ? Mám ten istý problém