Svrbenie, zaľahnutie a výtok z ucha

lilyianka
15. nov 2015

Ahojte,dufam,že mi budete vediet poradit.... Vo stvrtok som navstivila pohotovost,lebo ma neskutocne bolelo a svrbelo ucho a slabsie som na neho pocula....diagnoza bola,kedze si casto cistim usi, plesen v uchu,,,,lekar mi ucho vyplachol striekackou a potom akoby povysaval nejakou hadicou a nakoniec natrel nejakou ruzovofialovou zmesou a poslal domov s komentarom,ze ked budem mat problemy nrch nechodim na pohotovost,ale nrch idem svojmu lekarovi...este chcem podotknut,ze mi nic nepredpisal a nic viac k tomu nepovedal....ucho bolo par hodin v pohode a na druhy den mi v nom zalahlo tak,že skoro vobec na neho nepocujem...momentalny stav je taky,ze ma svrbi,stale mi odtial vyteka nejaka tekutina priesvitna,akoby voda a vacsinu dna na neho nepocujem....sem tam su chvile,že pocujem dobre ,ale o chvilu mi v nom zalahne...pocujem,že mi v nom sumi a mam pocit ako keby som v nom mala vodu...zajtra idem k obvodnemu vypytat si ziadanku na usne,,,chcem sa len spytat ci niekto nemate s tymto skusenost....a este by ma zaujimalo ci mi lekar na pohotovosti nemal predpisat aspon nejaku mast alebo lieky,ked sa jednalo o plesen....dakujem

janinah
15. nov 2015

Na lístku z pohotvosti máš akú dg napísanú? a potom tam má byť také,že doporučujem......tam máš čo napísané?

lilyianka
autor
15. nov 2015

@janinah pri diagnoze mam pisane-akutny serovy zapal stredneho ucha a nalez mam-vlavo vo zvukovode cerumen s mykotickou infekciou....to je vsetko a ze v pripade potreby kontrola

janinah
15. nov 2015

@lilyianka otec má niečo podobné a vytiera si zvukovod roztokom betadine a má kvapky,ale som zabudla názov....skús Betadine,kúpiš v lekárni....a znovu orl vyš,ale nie v pohotovosti,ale tam kde patríš

lilyianka
autor
15. nov 2015

@janinah ...mne na pohotovosti nic nedali co ma aj trosku prekvapilo.....ano zajtra idem obvodnemu a normalne usnej lekarke a som zvedava co mi povie...ako dlho to ma tvoj otec?

janinah
15. nov 2015

@lilyianka otec to má chronické,raz lepšie,raz horšie....

lilyianka
autor
15. nov 2015

aha,,,,,mne sa to stalo prvykrat tak dufam,ze sa to da do poriadku a budem zase pocut ako predtym.....

lucyk29
16. nov 2015

Dobrý večer, odporučila by som Vám čisté bylinné výrobky bez chémie Ok Alfu,ktorá odstráni zápal obsahuje 17 druhou bylín a Ok Tau , ktorý odstráni škodliviny. Majú vysoký účinok a s liekmi nemajú nič spoločné . Môžte si prečítať informácie na www.okg-fit.cz alebo mi napísať na kedzuchova.lucia@gmail.com , rada Vám odpoviem na otázky. Pekný večer Lucia