Ahojte baby,prosím vás už asi 3 mesiace má neustále svrbí celé telo hlavne nohy (stehná lýtka, chodidlá) som v 36tt , na pečeňové testy chodím každý týždeň , doktori tvrdia že je to okej , ale svrbenie je neznesiteľné, dali mi lieky na svrbenie (ditiaden,lagosa, essentiale Forte N) ale nič z toho nezaberá som už naozaj zúfalá prosím vás ak máte s tým nejaká skúseností budem vďačná za každú radu . Ďakujem 🙂
Skús modrú indulonu.
mna strasne svrbelo brucho a driek, pomohol Dapis a bepanten, po tyzdni natierania bol pokoj
prodajova___12 síce už staršia téma, ale chcela by som sa spýtať, či sa tie pečeňové testy robia ako súčasť vyšetrenia krvy na bežnej poradni počas tehotenstva, alebo či ich o to treba požiadať. Podľa lekárky mám síce krvné testy v poriadku, ale nehovorila som jej o probléme so svrbením pokožky, tak neviem, či aj pečeňové kontrolovali...
@prodajova___12 ahoj. Presne tento problem trapi teraz mna. Som v 38tt. Ako casto si brala ten dithiaden? Mne povedala dr ze jeden vecer ale nezabera
Premasťuj sa nejakým krémom, mliekom či olejom a ak už to už bude na nevydržanie daj si Dapis gél, je to chladivé ale prírodné a nie je to škodlivé, zmierni to pocit svrbenia aspoň na chvíľu
Ja som sa natierala telovym mliekom na zmiernenie. Najlepsie pomohlo doplnit jod vo forme kelp.