Svrbenie v konečníku

marrya
21. jan 2015

Uz nejaku dobu pocitujes fest svrbenie v konecniku....alebo akoby zapal v posve no skor ten konecnik...mali ste uz podobne skusenosti?ist priamo k dr.?aby mi urobila vyter...alebo povedat gynekologovi ked tam tento tyzden skocim...mali ste uz nieco podobne?

katarinamarkova
21. jan 2015

@marrya zeby mrle?

libela
21. jan 2015

Poznám to.... ist k lekarovi.

sadul
21. jan 2015

@marrya ak si tehotna alebo po porode mozu to byt hemoroidy, zozen si dubovu koru krem alebo hojivy balzam v tube - cesky vyrobok, vsetko maju v lekarni, lacne, u mna islo o hemoroidy, co je u tehotnych a po porode normalne, prispieva k tomu caste sedenie a malo fyzickej aktivity, strava...ale ak si chces byt ista, navstiv radsej doktora

marrya
autor
21. jan 2015

A gynekologa ci normalneho? Nebude trapne ked s,takym niecim pridem?ako lebo niekedy je to uz neznesitelbe...dcera ma 4 takze neviem ci to moze byt tym

buba1993
21. jan 2015

Môžu to byť aj hlísty, dostane to aj dospelý človek...

marrya
autor
21. jan 2015
katarinamarkova
21. jan 2015

@marrya mrle - crevne parazity - cosi ako hlisty len malilinke 🙂 bezne u deti....aj dospelych...staci zjest neumyte jablcko napr. ci chytit klucku, ktoru chytal predtym niekto co bol na wc a neutrel si ruky

bosoriak
21. jan 2015

@marrya Ak dcera chodi do skolky, moj tip by boli skor tie mrle. Su to obycajne parazity, v skolkach sa to vacsinou pekne siri. Ak to svrbi najviac vecer a v noci, tak by som povedala, ze je to ono. Kazdopadne skoc k vceobecnemu najprv, on sa vie lepsie pytat, aby vedel, kam ta ma nasmerovat. Ak to budu mrle, vsetci doma dostanete tabletku Vermox, po dvoch tyzdnoch druhu a bude treba vyvarit postelne pradlo.
Nie je to nic, za co by sa clovek mal hanbit, je to parazit rovnako ako kliest, akurat na horsom mieste 🙂

marrya
autor
21. jan 2015

Och jaaaj zajdem tam
Dakujem

mickao
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mahalo
21. jan 2015

Pokial ta to svrbi najviac vo vecernych hodinach tak su to parazity.

mojebabo18
21. jan 2015

@libela čo si nato brala? niejaku mast? aku? 😕

motylik91
21. jan 2015

ahoj urcite to su hlisty ver tomu ze som si to zazila aj ja a niekolko mesiacou sa stym trapila ze ani spat som nemohla zacala som jedavat cesnak a zbavila som sa toho

miadi
22. jan 2015

@marrya ja som to mala raz ani teho som nebola ale som mala dost tvrdu stolicu lekarka mi predpisala super krem na hemeroidi a ten velmi rychlo zabral. To svrbenie az stipanie bolo citit dlho hocikedy po wcku aj ked som si osprsila ..neboli to parazity.Nehambi sa chod za svojou obvodnou lekarkou ta ti zisti o co ide.

marrya
autor
22. jan 2015

@mickao. No pekne...je to dost neprijemne...zajdi k dr. Obvodnemu na preliecenie ja pojdem tiez

marrya
autor
22. jan 2015

@miadi. Dufam dakujem

laskamoja123
22. jan 2015

@marrya aloe od hbl zacni brat, krasne ti to poriesi

marrya
autor
22. jan 2015

@motylik91 preboha,to je strasne ze,mas v sebe nejake cerviky....fuuj a ten cesnak si po struckoch jedla?

marrya
autor
22. jan 2015

@laskamoja123. To je co mast? A nemam k dr ist vobec? Bo sa kvoli tomu chystam ku dr a,aj ku gynek. Mam v blizkej dobe naplanovane

motylik91
22. jan 2015

@marrya je to strasne no uz to nemam tak rok ani sa to neobjavilo tak dufam ze je stym pokoj vtedy som jedavala cesnak 2struciky a mozem povedat ze to jedneho dna skoncilo gynekolog bol prekvapeny ak ti to nepomoze treba zajst doktorovi

laskamoja123
23. jan 2015

@marrya nie je to sirup

mamazem
23. jan 2015

Pravdepodobne parazity, mrle alebo hlisty. Odporúčam nasadiť prírodný prípravok proti parazitom (ak by nezabral alebo nemôžete brať cesnak), napríklad FUNGILEN. Nájdete u nás pod názvom dúhový elixír Fungilen. v.

katrin21
23. jan 2015

@mickao v noci je to typicke pre mrle.. treba odcervenie a nie liek na mykozy 😝.. chod k obvodnej, gyndoš s tym nic nema. moze ti spravit vyter, alebo ti rovno da nieco.. ..

veve652
31. mar 2020

Mrle babske rady

lenkacka10
19. dec 2022

@marrya Dobry den, nasla som Vasu konverzaciu na temu svrbenie konecnika, posvy....prosim Vas, viem bolo to uz davno, ale predsa...co Vam pomohli? DAKUJEM, L Stecova

marrya
autor
19. dec 2022

@lenkacka10 dobrý deň áno bolo to už dávno,treba zájsť za dr,urobí výter z konečníka a dá isto dáku masticku

lenkacka10
25. dec 2022

@marrya Dobry vecer, dakujem vam, trapi ma to uz vyse mesiaca, gynekolog skusal uz kadeco na mykozu a pod, no nic nezabralo....odporucate teda ist k obvodnej dr.a poprosit o vyter z konecnika? Spominate si na nazov tej zazracnej masticky, prosim?