Už vyše dvoch týždňoch pociťujem svrbenie celeho tela, niekedy mám pocit akoby ma miestami pichali ihličkami. Je to dosť nepríjemné. Krv mám negatívnu a taktiež bola negativna aj stolica na helikobaktera. Nerozumiem čo sa to deje a mojim telom. Alergolog mi zistil alergiu na dve buriny, amboziu a palinu. Krvne testy podrobnejsie budú za par tyzdnov. Beriem antihistaminika, zatial moc nepomahaju. Mate s tym niketo skúsenosť?
@lamadea nemenila si sprchovy gel? Nesprchujes sa moc teplou vodou a pridlho? Moze to byt proste z vody, alebo sprchacu.
@dlucy nezjedla som nič neobvykle. A lieky beriem na zapal trojklanneho nervu. Zeby z nich? Lebo doteraz mi nič nebolo a to už beriem len jednu tabletku na večer. Môže byť, že sa telo presytilo a začali sa probelmy so s vrebenim?.. Raz mi dali liek ktorý sa mi prejavil presne tak isto. Svrbelo manz neho telo a bolo mi zle od zaludka. Zmenili mi ho na tento co beriem teraz. Nerobil mi problémy žiadne zatiaľ.
@mrkvicka060 kozmetiku mam tu istú, aj prášok. Vyrazky žiadne. Pleť mam myslim v pohode, vlacnu. Suchu nie ani zdaleka. Myslim, že problém pochadza z vnutra. Povrchove drazdenie by som asi naozaj vylucila.
@lamadea moze vkude z toho ja tiez alergicky reagujem na lieky dokonca aj na probiotika a teraz som zareagovala na imunuglukan zacali sa mi robit take svbiace bodky a aj koza ma svrbela. prvych 6 dni nic a hned potom toto. alebo si nezmenila praci prasok? alebo telove mlieko co si davas. precitaj si pribalovy letak ak tam je svrbiaca vyrazka zihlavka tak to vklude moze byt z toho.
@lamadea ahoj, prešlo ti to nakoniec? Zistila si príčinu svrbenia?
Ahojte, tiež mám posledné roky svrbenie tela a až teraz som asi prišla nato, že je to od mlieka, ako ste natom vy? Testy na alergie samozrejme negatívne.
@lamadea uzliny mas ok? Niekde som postrehla,ze prave svrbenie je priznakom lymfomu ci ako sa to pise🤔