Ahojte,
Mam 4 den po tetovaní ale urobil sa mi pásik ako bola folia a to ma neskutočne svrbí..Je to začervenane..Tetovanie nie je nijak červené opuchnuté iba ten pásik ma dosť svrbi. stretol sa s tym uz niekto?:/
Dcera tetuje. Je to uplne normalne. Staci umyvat iba vodou a natierat pravidelne. A skrabkat/neskrabkat. Iba “poklopkat”😅
A svrbiet moze este aj tyzden. 😊
Mne sa po,tetovani spravila priserna reakcia presne na tu foliu..bolo to mega cervene a svrbelo to...reakcia na foliu bola prekonzultovana aj s taterom aj s mojou Dr a odpoved bola ze ano stava sa to...mne Dr predpisala Zodac na noc aby ma to aspon vtedy nesvrbelo a natierala som si okolie tetovania fenistil gelom ten zaberal paradne...trvalo to asi mesiac ale zacervenanie zmizlo 😊
@lenocka8894 no presne presne. Môže byť skúsim si to aj ja trošku natriet. Je to uz lepšie ako včera.
No ja som to mala hrozne cervene ale prejde to 😊 ale ten fenistil odporucam ten mi paradne pomohol 😊
Ja som tiež mala reakciu, ale na lepku,ktorou prichytili fóliu. Odvtedy fóliu obvinuť okolo ruky bez lepky a my sme si s mužom spravili z legín dcéry (odstrihnutím nohavice) taký akoby rukáv a od tretieho dňa si po natreti krému dávame to a super. Krém sa nezotrie, tattoo nie je vystavené slnku, je to mäkké, nedráždi.... Samozrejme ich treba mať viac, lebo sa zamastia, ale keď deti deru legíny, nie je problém 🙂
Svrbenie je proces hojenia. Umyvaj si to antibakterialnym mydlom aj niekolko krat denne a zakazdym natieraj hojivym kremom, ktory ti odporucil tater. Neskrabat.