prosím o radu... pár dní ma silno svrbia oči, nemám ich ani červené, ani opuchnuté, ani nepália, nerežú, neslzia, prosto nič zvláštne, len ma viackrát za deň príšerne svrbia oči a nedá sa ich nešuchať, vtedy mi sčervená kutik oka, viac je to v pravom oku. Nemenila som ani krém ani čistiace prostriedky, ktoré bežne používam.
Netušíte, čím by to mohlo byť? a čo na to... vopred vdaka.
alergie na nejake pele vonku...palina a podobne..akurat dnes som si bola dat napisat kvapky na alergiu
@ivuska36 mozes mat len svrbenie...aj moja 6rocna to ma posledne dni, to zdedila po mne...neviem ci aj obvodak moze taketo kvapky napisat alebo len alergolog.ked citim svrbenie si kvapnem..lebo ked si nekvapnem si ich sucham a potom je cervena spojivka, zilky viac vidno no proste oko je zapalene.pripadne este na ocnom ti moze napisat taketo kvapky.pozrie ti do oka, zisti ze mas vsetko ok, len spojivku zapalenu.kvapky su spersalerg? a antalerg?? tak cca tieto poznam ja
kvitne palina a ambrozia v plnom prude
Ak svrbia oči môžu byť v tele červy..u nás zaberá odcervenie a je po svrbeni nosa oka ucha hneď
Chces este par dni cakat ked uz to mas par dni? Uz teraz si mala ist a necakat zbytocne. Mozno mas fakt len ten syndrom sucheho oka a daju ti len nejake kvapky.
A nemoze to byt iba alergia? Neviem na co cakas, keby mam takyto problem, tak uz davno zajdem na ocne alebo na ine vysetrenia. Proste by som sa to snazila co najrychlejsie vyriesit 🙂
sme lekár, čo mi tu na koňovi môžeme pomôcť prosím ťa
@ivuska36 asi alergia na niečo kvitnúce teraz. Ak používate zelené očné tiene, môže to byť aj z toho.
baby vy ste tu niektoré strašne prudké, ved na to sa neumiera a ak by to bolo také vážne, že nevidím, alebo sa škriabem od rána do rána, alebo sa to inak zhoršuje, tak som už dávno u lekára, ale ked len pár dní svrbia oči, tak snád prežijem 😉 pýtala som sa na skusenosti príp. nejaké rady ako svrbenie zmierniť..... nič iné.... je mi jasné, že som sama za seba zodpovedná a mám zdravý rozum, kedy už zhodnotím situáciu....
no a našťastie moj prípad asi nebude vážny, lebo cez víkend sa mi to samé upravilo a už je to takmer úplne v poriadku, asi to bola nejaké reakcia na niečo, čo sa u nás doma vyskytlo, alebo som zjedla, lebo von som bola uplne v pohode....
... ale dakujem vám, za všetky reakcie a prajem vám pekný deň
@ivuska36 ja som to mala vlani september - november. Absolvovala som kožné, očné, alergii - negat.vysledky.Teraz,po roku, to mam zas. Ja som v pozorovala, že je to po zvýšenom namáhanie oči _ počítač plus počasie, t. j.bud vietor al. silné slnko. A nervozita - akonáhle sa k tomu pridá nejaký stres faktor, idem si oči, doskriabat,.
@ivuska36 a nieje to syndrom sucheho oka? Spytala by som sa v lekarni a hlavne asi smer ocna.