Ahojte maminy,
prosím, máte niektorá z Vás skúsenosť s tým, že Vás každý večer svrbia nohy od kolien dole?
Mňa ešte na začiatku leta poštípali na tie miesta komáre, tak ma to prirodzene svrbelo, ale odvtedy, vždy večer to začne, mám sto chutí si tie nohy "vyškrábať", chystám sa už aj kožnej, lebo neviem, prečo sa mi to robí, cez deň nič, až večer okolo desiatej, nemáme nový prací prášok, aviváž, ani nič extra iné som nejedla, tak fakt netuším z čoho to môže byť.
Zaujímalo by ma len, či máte niektorá s tým skúsenosť, prípadne ako ste to potom Vy riešili.
Ďakujem 🙂
ja mam, v polke augusta som bola dostipana a hadam mesiac v kuse ma vsetko svrbelo.a kle zaujimave ze az ked som si lahla do postele vecer. A este v stale mam od tych dementnych komarov flaky... alpou som si natierala nohy vecer. Nemas suchu pokozku? Lebo aj to moe byt dovod, priapdne problemy s krcovymi zilami? Pripadne ak ti nepomoze nejaky krem a neprejde to, daj si to vysetrit radsej. Za to nic nedas 🙂
Ja mam napriklad alergiu na pel trav... taku tu klasicku sennu nadchu ale zaroven mam koznu alergiu na travu. Ak chodim naboso alebo v sandaloch po trave, tak sa poto nejdem dosrkrabat okolo clenkov.
No a potom tak ako aj ty, ked ma coilen trochu svrbi predkolenie a poskrabem, uz sa nedoskrabem. U mna funguje len nezacat skrabat... radsej natriet pletovym mliekom a odolat skrabaniu.
ĎAkujem 🙂
Ahoj, a nebola si sa predtým kúpať niekde v bazéne? Ja mám rovnaký problém, nohy má svrbia od kolien po členky ale brutálne, nedokážem ani spať kvôli tomu a mám to vždy keď sa kúpem v AquaCity.... Kým som plávala len v plaveckom bazéne, ten problém som nemala, ale odkedy chodím aj do termálnych bazénov, idem zdivieť zo svrbenia... 😭😭 Natieram si tie nohy vkuse, ale nepomáha, ceririzin, zodac taktiež nepomáha... 🤔
Myslím ze tichýba nejaký vitamín... Vyskúšaj zinok a skus aj magnézium občas.. Mne to pomohlo. Mala som veľmi podobný problém ako ty.