Svrbenie kože po šestonedelí

6. júl 2023

Zdravím, nemáte náhodou s týmto skúsenosť ? Respektive či to ma niečo spoločne s tehotenstvom a ukončením 600nedelia…
Presne pár dni dozadu mi skončilo 600nedelie a začalo svrbiet telo, svrbia najmä stehna, lýtka, kotniky, ramena a strie ktoré sa mi urobili na bruchu a na prsiach. Keď raz začnem skrabat neviem prestať 😃 je to hrozné…potom je to miesto červene a urobia sa tam take pupaciky/zihlavka po case zmiznú ale keď sa opat poslriabem ta istá reakcia dookola 🙄 plus mam extremne vysušenú pokožku a mam pocit že ani keby som sa namocila do krému alebo oleja by to nestačilo.
Už som sa kremovala indulonou, lactovit, nivea, bioderma a la roche posay no nič mi pokožku poriadne nezhydratovalo, máte nejaký tip ?

ajdika
6. júl 2023

Moze to suvisiet aj s pecenou, ak pojdes na kontrolu, spomen to urcite.

hipuska
6. júl 2023

A nemôže ísť napríklad o svrab? My sme mali a dostali sme z posteľneho prádla. By to aj sedelo na 6 týždňov - prenos z pôrodnice. Aj keď, tam sa pradlo perie pri vysokej teplote...

minesasubu
6. júl 2023

Ja som to mala tiez , citala som na fore ze je to reakcia po porode a je to uplne bezne po porode , gynekologicka mi povedala ze je to blbost a dala mi fenistil a preslo to