Ahojte..nazov uz asi napoveda co ma trapi..viete mi poradit ako s tym bojovat bez navstevy lekara?..mala som 2 antibiotika a hned na to som dostala svrbenie..mala som aj vytok a ziadnu intimku..ani vymenit pradlo som nemohla kedze som bola mimo domova tak som to musela vydrzat a asi toto trochu podrazdilo...po sprche je to lepsie ale potom zas zacne...:(
@xxixinka ahoj ja som si kupila ked bola nudza mycomax a canesten krem a mne pomohlo a bol klud. Mycomax je len jedna tabletka v baleni. Potom som nejaky cas jedla pre istotu candistop. Je to len vyzivovy doplnok a mal by pomahat pri predchadzani tychto problemov. 🙂 Ale cisto svrbenie bez vytoku tak len kanesten.
objednaj sa u lekara skratis si utrpenie
Ak si uzivala atb tak to svrbenie moze byt z toho......kedze atb nicia vsetky bakterie aj tie dobre......urcite k atb a hlavne ak uzivas dlhodobo treba kupit probiotika......☺
jednoznacne jenamazol , krem na tri noci a je silnejsi ako canesten , nie je ani na predpis cize kludne do neho
@lucy125 ja som kupovala mycomax asi tri mesiace dozadu a uplne v klude mi ho predali
@nativanativa pozri si na nete,od 1.4 je iba na predpis a pytala som sa v lekrni a je to tak.
@lucy125 oki pozriem .... inak mne bohvie ako nezabral nikdy
@xxixinka mna to tiez uz nejaku dobu trapi, sem tam vytok, svrbenie, potom par dni nic len svrbenie, potom zase vobec nic... inac, zatial som vypozorovala akurat to, ze tie sladkosti s tym asi naozaj maju nieco spolocne 🙂.... inac v jednej diskusii mi tu niekto poradil tea tree olej - v sprche si po osprchovani vyplachnem tam dole vodou kde nakvapkam 3-4 kvapky tea tree a po sprche intimka na ktoru tiez dam par kvapiek.... toto mi zatial celkom zabera a pripada mi to este ako jedna s tych prirodnejsich metod
pokial si mala antibiotika a nemala si probiotika tak to je stoho kup si Lactacyd pharma Upokojujúci gél je ozaj perfektny precitaj si o nom
Damy..dakujem za rady 🙂 urcite je to od tych antibiotik a probiotika som zacala brat az pri tej druhej varke liekov...beriem candistop a kupila som si canesten kombi...tabletka dufam zaberie a zatial krem mi dost ulavuje od svrbenia...inac s kvasinkami nemavam nikdy problem..uvidim dalej ako bude
vyplach z koloidneho striebra, prirodné, okamžita pomoc, vyplachy zbavuju kvasiniek,
nezaparovat sa,nepouživat ziaden sprchovy ....tam dole
všetko z drogerie je len chemia,
@lucinkaboz mohli by ste mi prosiiiiiiiiiiim poradiť ako urobiť ten výplach so striebrom? Mame ho doma no zatiaĺ ma napadlo aplikovať ho len pomocou vatovej tycinky ☹
takéto horúce počasie je raj pre kvasinky......už som z toho zúfalá aj ja................
ja mám doma take umelohmotne striekačky-samozrejme bez ihly, myslim aj existuje nejaky aplikator na vyplachy pošvy v lekarni....tak pol deci,maly stampriik som pouzila na vyplach, najlepsie par dni po sebe, ana kozmeticky tampon namočeny v tomto roztoku som si nachvilku dala....
ja uz som bola aj som zufala, kedze mam diabetes...u mam casto kvasinky, takže musela som hladať niečo ozaj okamžité a zaručené, par minut bolo a je po svrbeni
napriklad mi pomohol aj kokosovy olej ,ktorý niči jadro kvasiniek, ale je to trosku obtiažne na vyplach....
Mne pomohol na vaginalnu mykozu Wobenzym 😉
@mamaalena aj mne, len nie okamžite, ked mas svrbenie
Skus canesten krem, je bez predpisu. Aj ked svrbenie prejde, treba ho pouzivat aspon tyzden. Mne vzdy zabral do 2 max 3 dni.