Ahojte babule. Mám hrozné hlavu v smútku 😓 Som normálna žena , zdravá , mám svoju rodinu. Nežijeme si zle , žijeme si na dnešnú dobu veľmi dobre. Mam taky problem , že ma neskutočne začala svrbieť hlava zozadu až po krk a aj na krku zozadu. Mám vlasy dlhé až po zadok , husté hnedé každý mi moje vlasy závidi a obdivuje. Nikdy predtým som to nemala 😪 Poraďte čo s tým a čo to môže byť prosím vás😢 Ďakujem
@mackove Pouzivas kondicioner? Mna svrbi hlava z toho...
Pozrel ti niekto na pokozku hlavy tam vzadu? Mozno je to nejaky kozny problem... ak spis na chrbte a vela sa potis, mozes mat poblem na zadnej casti hlavy a na krku... kludne to mozu byt potnicky.
@mackove veru moze byt seborea a tam to treba skusat co ti vyhovuje a hlavne nedrazdi. Treba skusat. Odporucam co najmenej drazdivych latok, dost pkmaha suchy sampon - tie vacsinou nemavaju tie blbsoti. No a kyselina salycilova - 2% v oleji - apliakciu kedy a ako si musis najst sama , lebo predsa je to len olej.
@mackove ja keď som chytila vši ma svrbel až krk, tiež mi nedošlo že sú to vši, až raz u mňa sedela švagriná a ja som sa vkuse skriabala a ona mi povedala ze mi prezrie hlavu ja na ňu úplne urazene šibe ti? A ona len ukaz a naozaj takú obrovskú vsu vytiahla že si ju dodnes pamätám, musela som v práci dostať
budu to vsi...
Mozno cas darovat vlasy do #vystrihajsaslovensko.
Baby moje vlasy fotene min.rok....teraz su o polovicu dlhšie takže by som sa musela ostrihať ak by to bolo ono....ale mamka mi pozerala teraz hlavu , že ona tam nič nevidí....ale stále to svrbí , že sa normálne priklaňam k tomu , že mam vši 😭 Baby , idem robiť preistotu si opatrenia....čo na to použiť?? Je veľa šampónov na to , ako postupovať prosím ?? Tak sa nechcem strihať , svoje vlasy pestujem od maleho dieťaťa a zrazu toto😭😭😭😭
Na nete čítam , že vši škrabaju hlavne za ušami...tam ma praveže nesvrbí nič...ale zas akoby cítim , že mi ta vša lezie po hlave , normálne akoby prebehla...doteraz som to necitila a zrazu to cítim....normálne mi šibe a oškrabujem sa akoby som mala blchy až do krve ....baby pomoooc prosim 😭😭😭 chlap mi tu nadáva že mi šibe.....ach dufam že to moja dcérka nedostane lebo ona je tiež taka dlhovláska , ma dlhe huste vlasy pomne 😭😭😭😭 prosim pomoc , ako pri tom postupovať 😭😭
Ja tomu nechápem odkiaľ to mám....Pred dvoma týždňami alebo troma sme sa boli kúpať v Bešeňovej a od vtedy mám tento problém že sa stále škriabem...ale brutálne...Hlavu som si praveže umyla ešte tam , v sprchách ....Ale proste mám pocit , akoby ma to škrabalo odvtedy ako sme sa tam boli kúpať ....zozačiatku menej a stupňovalo sa 😩😩
@mackove teraz už to máš poslednú polhodinu aj psychicke😉 Skôr máš podráždenú pokožku ešte z kúpaliska,odtiaľ si tiež môžeš všeličo doniesť.Vyskúšaj jemné šampóny čo ti tu baby radia,za mňa Alverde,Mixa.A daj si tabletku Zodac,Zyrtex,Claritine,hocičo na alergiu-ak je to len reakcia po pirulke by to malo prejsť.
Baby....Tak neuverite. Včera večer sedím a pozerám s malinkou tv. Prehrabnem si korienky vlasov , "ucesala" rukou a nieco som zacitila na spodu vlasov , na čo nie som zvyknutá. Pozriem....a tam viete čo?? HNIDA!!!! 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 Normálne aj praskla....ja som skoro zomrela....Dávaj , malú hneď do kočíka , a večer o pol 9tej do lekárne !!!! Hneď som si nakúpila prípravky , nechala som v lekárni 60e !!! Jeden prípravok od 15e a vyššie....som stoho zdeptaná , nešťastná urevaná že ako to je možné.....prosím , ktoré máte skúsenosť s tým , myslíte , že sa zbavím toho s toutou dľžkou vlasov ?? 😭 podstrihnúť sa dám , ale až keď asi nebudem mať nič aby sa to ďalej nerožšírovalo , lebo neverím tomu že kaderníčka by ma ostrihala keby ju na to upozorním. Mám prípravky paranit. Prosím prosím poraďte mi prosím , toto je naozaj dosť chúlostivá situacia pre mňa 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢 aj som si popravde poplakala , bojím sa aby to moja ročná dcérka nedostala , kedže je to tak isto dlhovláska ako mama 😥😥😥😥😥😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭 pliaga jedná , nechápem , že v dnešnej dobe ešte niečo také existuje.....
Najdolezitejsie je kupit hreben vsivacik a vycesavat plus skus riadne od korienkov vlasov prezehlit ich aj viac krat.