Poradte prosim nieco proti lupinam, posledny mesiac si umyvam vlasy kazdy 2-3 den, dovtedy som si umyval kazdy den cca vzdy..Mam strasne suchu pokozku a lupiny, umyjem si vlasy o hodinu sa poskrabem a znovu lupiny uz ma to nebavi ako je ta pokozka sucha a hlava ma vzdy svrbi..pouzivam aj sampon seborea ale moc nepomaha..doteraz som vzdy pouzival head&shoulders a stale som to mal rovnako. Som uz zufaly z toho citim sa necisto a pritom sa sprchujem kazdy den, pritom hlavu teraz obmedzujem aby sa pokozka ukludnila ale je jedno ci si ju umyjem alebo nie aj tak svrbi stale..Dakujem za rady snad nieco pomoze
@vevapeto dakujem vyskusam, avsak ja mam skor suchsiu pokozku preto som rozmyslal ci by mi nepomohol nejaky hydratujuci sampon ale ten asi neodstrani lupiny
Vravim ti pomôže ti určite😉
Súhlasím s pani vyššie, vichy je najlepší.
Akurát som ho požičala otcovi na skúšku, no nevie si ho vynachváliť.
Dobrú cenu a až 390 ml majú tu:
https://www.notino.sk/vichy/dercos-anti-dandruf...
Može to byť aj seborea ja ju mám
Nizoral alebo iny 2% sampon z lekarne.
Záleží aké lupiny keď sú take do žltá tak to je mastná pokožka hlavy .
Mne nepomohol ani šampón od kožnej. Vrátila som sa k Nizoralu, to je istota
Keď je to také vážne, možno treba zvážiť kožného lekára. Môže tam byť plesnove ochorenie pokožky. Mne ale pomohol sampon od Bioderma, neumyvat horucou vodou, po umyti fenovat aby koza nebola vlhka a netvorila sa pliesen.
Baby čo ti radia asi majú lepšie a overenejšie skúsenosti, ja som len chcela prispieť svojim skromným slovom, mala som obdobie že som prešla z tuhého šampónu na gélový a vtedy mi tiež začali problémy s lupinami, keď som išla nazad na tuhý šampón v pohode som potiahla tie 3 dni bez masti a lupín. Nič špeciálne, obyčajný tuhý šampón z DMka. Možno tiež nie je odveci vyskúšať 🙂
Mne velmi pomohli sampony urcene na citlivu pokozku, nie sampony na lupiny. Vichy Dercon ultraupokojujuci, Bioderma Node DS+ alebo Ducray.
Vichy 100%,je aj na suchú aj mastnú pokozku hlavy
Ja tiez odporucam Vichy. Mna svrbela hlava strasne, nic mi nepomohalo. Ani nizoral, ani H&S, ani ziaden iny sampon z lekarne. Az tento Vichy. Pouzivam ho vzdy 6 tyzdnov a potom 4 tyzdne pauza. Zbavila som sa lupin a aj svrbenia. Je to uz niekolko rokov 🙂
Tiez som mala podobny problem. cele roky som pouzivala head&shoulders a vsetko bolo ok. a tento rok ja neviem, ci zmenili zlozenie alebo co sa stalo, strasne svrbenie, az mokvajuce miesta. Zacala som teda hladat a skusat, kedze mam suchu pokozku, tak som skusila La Roche na suche lupiny a od vtedy ziadne problemy s pokozkou hlavy, sem-tam vidiet nejaku lupinu. Ak mas suchu kozu, tak si hlavne nekupuj tie bezne na lupiny, lebo tie su na mastne lupiny a to ti este viac zhorsi.
Dakujem vsetkym, vyskusam teda ten Vichy, pojdem aj ku koznej v pondelok tak mozem zacat pouzivat ten Vichy uz napriklad dnes alebo radsej pockat do pondelka nech to pozrie kozna a podla toho co dalej odporuci?Aby zas ten sampon nezakryl priznaky napr. Ak to je seborea alebo nejaka plesen nedajboze a neodhali sa to potom.Aj ked to je asi blbost ale napadlo ma to
Žienky a ten Vichy dercos na lupiny používate stále nonstop? Či sa vrátia lupiny keď sa prestane používať?
@summer23456 ja som ho vysadila asi na 3 tyzdne ( minul sa mi a neobjednala som) a lupy sa vrátili, takze používam nonstop ( hlavu si umývam 2x tyzdenne)
@vevapeto aha, ďakujem za odpoveď🙂
@fauko ďakujem za tip, no už som objednala ten Vichy. Možno vyskúšam nabuduce
Určite Dercos Vichy na suché vlasy, to je jediné čo pomáha, dovtedy si si išla hlavu zoskrbat.
@summer23456 ja nie non stop. 4tyzdne vichy a 6 tyzdnov iny sampon 🙂
@anonymous87 a iný šampón tiež na lupiny?
@summer23456 nie, nie na lupiny. Mne to vlastne tento sampon vyliecil. Mne sa len malokedy vratia lupiny. Cize mne ho staci pouzivat tie 4 tyzdne
Našim zákazníkom pomohol 💯👉 https://www.chogangroupspa.com/product_referral...
Určite si kúp šampón Dercos (značka Vichy). Ten ti na 100% pomôže. Zaberie okamžite .
Tento https://www.drmax.sk/vichy-dercos-sampon-proti-...