Svrbenie hlavy

20. dec 2024

nemam vsi a hrozne ma svrbi hlava
mam hrozny stres moze byt z toho?
zmenila som sampon nerozumiem, preco ma tak hrozne vsrbi
nemate skusenost?
dakujem

chupakabra
20. dec 2024

Aj mňa veľmi hlava svrbela , myslela som, že je to šampónom . Zmenila som ho teda a hlava stále svrbela. Dala som si ju skontrolovať máme niekoľko krát. Žiadne vši nenašla. Raz som si večer umyla hlavu a v tom chuchvalci čo som vytiahla z hrebena po rozcesani som našla 2ks vší 😭

matrioshka333
20. dec 2024

Vši, seborea, alergia na šampón/farbu alebo nenosíš teraz v zime nejakú novú čiapku? Možno sa ti v nej potí hlava alebo ti nesadol materiál.
Treba skúmať a najlepšie navštíviť kožného.

earlgrey
20. dec 2024

Ja mám seboreu a chválabohu sa to lepší, mám špecialne produkty na pokožku hlavy aj na vlasy, musím uznať, že svrbenie ustúpilo.

zuzubb007
20. dec 2024

Toto som aj ja spravila, že zmenila šampón a išla som si vlasy vysklbat, tak hneď som sa zmyla pôvodnym a dobre bolo

kittykat22
20. dec 2024

Mediket plus z lekarne ti pomoze. Je to na liecenie pokozky hlavy. Pouzivaj len pokial ta svrbi hlava a potom sa vrat ku klasickemu samponu. Keby sa ti problemy vratili, mozes znova poliecit. A pokial nosis vyper si ciapky a pokial nenosis, moze to byt z toho.

ina2405
20. dec 2024

@earlgrey prosím ťa a čo ti pomohlo? Ja s tým bojujem už roky a ešte mi nič veľmi nezabralo.

earlgrey
20. dec 2024

@ina2405 Mám také vodičky, plus šampón na čistenie pokožky a tabletky. Len treba dodržiavať správny postup, aby to malo účinok, ja chodím aj pravidelne, každý mesiac na kontrolu, s kamerou mi kontroluje pokožku a vidím sama na obrazovke, ako sa to zlepšuje. Idem ti odfotiť, čo používam, kúpiš v lekárni bez problémov, len je to trocha drahšie.

earlgrey
20. dec 2024
ina2405
20. dec 2024

@earlgrey ďakujem 😘

stanulienkat
20. dec 2024

Seborea, kvasinky...

earlgrey
20. dec 2024

@ina2405 Za málo, ak by si potrebovala aj postup, ako ich používať, daj vedieť, napíšem potom do správy. Lebo po 1 mesiaci je už iný postup používania.

ina2405
20. dec 2024

@earlgrey super, určite ti budem písať, keď si to zaobstarám.

bielasovicka
20. dec 2024

Seborea, alebo ta zmena šampónu

priscilla07
21. dec 2024

Mňa svrbí keď použijem šampón pre ľudí. Keď si umývam prírodným mydlom, alebo šampónom pre mačky alebo psí ( sú jemnejšie)je to v poriadku.